Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za Štípance

Od: paige odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mohu poprosit zdali nevíte co je to za Štípance. Udělají se mi i přes den, velké, tvrdé, svědivé boule s kousancem uvnitř. Včera mi z toho bylo i trochu nevolno, pocit na zvracení a omdlení. Co to prosím je? :( moc děkuji.
Co je to za Štípance

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dotaz je starší, tak diagnozu od lékaře, kterého jste již určitě navštívil, znáte. Má laická diagnoza je, že jde spíše o nějaký zdravotní problém uvnitř těla a toto je reakce. Štípance by mohl způsobit jen hmyz (např. přes den a u vody ovád/hovado), ale nebude to dělat tak hloupě, aby u toho byl spatřen, resp. to byste nepřehlédl, kdyby to přes den (jak uvádíte) po Vás lezlo nebo létalo okolo. Jestli to samo nezmizí, tak běžte za lékařem. Zdravím!

prostromek
hodnocení

0x

Pokud je Vám u toho zle, tak by to mohl být nějaký vnitřní parazit. A vylučováním svých produktů trávení může ovlivňovat Váš mozek a neurologickou soustavu.

Tohle chce opravdu lékaře a odběry krve!

------------------------------

Těch možností, co by to mohlo být je více.

Jenom se zamyslet, jestli jste nebyl někde v cizích, tropických zemích, kde vás mohlo něco štípnout, jestli jste nekonzumoval nové, neprověřené pokrmy, syrové maso, ryby, zvěřinu, neomyté ovoce, jestli jste nezkoušel nabídku v ochutnání sušených cvrčků a jiné havěti ...

Nestrašte toho člověka. Podsouváte mu dezinformace, které byly dávno vyvráceny. TADY si raději pusťte reportáže pana Tuny, který je vyrobil právě pro oběti dezinformátorů a další hoaxerské svoloče, která Vás zjevně manipuluje a obelhává.

prostromek

Nevím proč považujete odpověď za strašení.

Je to dotaz a každý může odpovědět a moje odpovědět je jedna z možných. Troufám si tvrdit, že to bude dospělý člověk a dokáže si vyhodnotit možná rizika. Nepíšu nikterak, že je tazatel nakažen, ale že by mohl být a nastiňuji různé možnosti.

Nedělejte z lidí skleníkové květinky, které nezvládnou negativní věci. Nezavírejte oči před možnými nemocemi.

Nejsem z těch, kteří dělají, že něco neexistuje a tudíž o tom nemluví, či nepíšou.

Pan Tuna není pro mě irelevantní člověk.

Vaše reakce na moji odpověď je negativní a urážlivá. Respektujte jiné názory, jako já nevyhodnocuji Vaše, byť s ní nesouhlasím. Vlastně jste neodpověděl, takže nemám co hodnotit. Ale to mi nepřísluší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]