Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký flek na kůži

Od: simonasarah odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
dnes jsem si všimla velkého fleku na tele. Nevíte někdo, jestli to může být stipanec nebo spíš půjde o nějakou kozni infekci? Děkuji

Velký flek na kůži

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, ale já bych to umyla mýdlem a teplou vodou a přetřela krémem na obličej. Nějaké mastičky doma nevedu.

prostromek
hodnocení

0x

Možná by pomohlo, kdybyste upřesnila místo výskytu. Pokud to je mezi stehny, tak odřené třením stehny o sebe. Ale to vařím z vody.

sluna
hodnocení

0x
Zdravím, pokud to není běžná otlačenina alergie na neco nebo tam neni místo po vpichu nebo kousnuti nějaké havěti,muže to být ona reakce po klíštěti. Aspoň mi o nějakém velkém červeném fleku říkali u lékaře kdyby se objevil ihned na antibiotika ...jen tlumočím. Ale nechala bych to na dr.
id
Od klíštěte urçitě ne. Chybí bílý střed.
km

id: "Je pravda, že typický projev boreliózy, erythema migrans, se často popisuje jako červená skvrna s bledým středem, ale skvrna nemusí mít vždy bílý střed. Skvrna se může lišit velikostí, tvarem a může mít různou intenzitu zarudnutí"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]