Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký flek na kůži

Od: simonasarah odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
dnes jsem si všimla velkého fleku na tele. Nevíte někdo, jestli to může být stipanec nebo spíš půjde o nějakou kozni infekci? Děkuji

Velký flek na kůži

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sluna
hodnocení

1x
Zdravím, pokud to není běžná otlačenina alergie na neco nebo tam neni místo po vpichu nebo kousnuti nějaké havěti,muže to být ona reakce po klíštěti. Aspoň mi o nějakém velkém červeném fleku říkali u lékaře kdyby se objevil ihned na antibiotika ...jen tlumočím. Ale nechala bych to na dr.
id
Od klíštěte urçitě ne. Chybí bílý střed.
km

id: "Je pravda, že typický projev boreliózy, erythema migrans, se často popisuje jako červená skvrna s bledým středem, ale skvrna nemusí mít vždy bílý střed. Skvrna se může lišit velikostí, tvarem a může mít různou intenzitu zarudnutí"

hodnocení

0x

Nevím, ale já bych to umyla mýdlem a teplou vodou a přetřela krémem na obličej. Nějaké mastičky doma nevedu.

prostromek
hodnocení

0x

Možná by pomohlo, kdybyste upřesnila místo výskytu. Pokud to je mezi stehny, tak odřené třením stehny o sebe. Ale to vařím z vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]