Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékárna s nejnižšími doplatky

Od: jarin® odpovědí: 3 změna:

Dobry den, můžete doporučit která lékárna v Brně má nejnižší doplatek? Dr Max, Benu nebo Chytrá lékárna? Jednou jsem byl v nemocniční lékárně a tam mi teda nepřišlo, že by ten doplatek byl nějaký nižší oproti výše zmiňovaným komerčním lékárnám. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Je třeba to zkoušet,už mnohokrát jsem zjistila,že něco je levnější v Benu něco v Maxovi, rozdíl je někdy i znatelný.Ale Max už mi mnohokrat nabídl levnější stejný lék od jiného výrobce.

hodnocení

1x

Já si myslím, že nejen v Brně, ale všude záleží na tom, co zatrhne na recepru lékař. A pak na tom, zda máte jejich věrnostní kartu. Dá se také zeptat, jestli nemají adekvátní náhradu. Je to naprosto stejný lék se stejným množstvém účinné látky, jen od jiného výrobce, pod jiným názvěm a je mnohem levnější.

hodnocení

1x

Tyto doplatky jsem řešil nyní v červnu.Chodím jen do jedné lékárny.

Stejný název léku,stejný výrobce,pořád tablety 75mg.U jednoho balení 100 ks doplatek přes dvě stovky.U jednoho balení 70 ks bez doplatku.Tak jsem hned zavolal doktorce a ona poslala nový e-recept na dvě balení po sedmdesáti kusech.Taky řešení.Takže záleží i na počtu tabletek,ale v tomto případě nelogické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]