Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dneska a včera se mi ozvaly dvě čísla 251 427 291 a 251 427 065, včera teda dokonce odpoledne ještě nějaký z Krmelína 553 617 846...bohužel ty čísla nejdou dohledat. Tak by mě zajímalo, jestli se Vám taky neozývají stejná nebo podobná čísla. Zvoní to vždy krátce. Předpokládám, že je to nějaký telemarketing nebo robot, co zkouší jestli je dané číslo aktivní. Proto je většinou zásadně neberu.
Ještě doplním, že po zavolání zpět se ozývá zvuk vytáčení, ale čas na hovoru normálně běží, tak se nejspíš účtuje jako uskutečněný hovor dle ceníku operátora.
Díky za info a pěkný den.
"...doplním, že po zavolání zpět se ozývá zvuk vytáčení..."
Nebrat neznámá čísl není vždycky ideální, může to být i něco důležitého. Ale proč voláte zpět ? To je ten nejblbější nápad. To se může dost prodražit. Prostě zvednu a když je to něco divného, tak zavěsím, označím jako nežádoucí a dál neřeším.
Jakýkoli hovor odkudkoli lze snadno vyřídit slušně, zdvořile a nekonfliktně do několika desítek vteřin. Blokování, hledání v různých seznamech a pod. jsou zbytečné berličky. Lepší je naučit se telefonovat a je po problému.
To platí jen v ideálním světě a ten náš je tomu vzdálen na světelné roky. Nepřál bych vám pokud se na vás zaměří špatně naprogramovaný automat, který vám volá několikrát za den v různou hodinu a pokaždé z jiného čísla. To pak velmi rychle zapomenete na nějakou nekonfliktní zdvořilost
"Jakýkoli hovor odkudkoli lze snadno vyřídit slušně, zdvořile a nekonfliktně..."
Jistě. Telefon zazvoní a já ho zvednu. Na druhém konci drátu je ale ticho, případně se ozývají podivné zvuky. To se opakuje třeba několikrát denně. Jak mám takový "hovor" slušně vyřídit, když v podstatě ani hovorem není? Myslíte, že se v takovém případě stačí naučit telefonovat?
Vám se to ještě nestalo ? Očividně nevíte, o co jde. Jste šťastný člověk.
Jakýkoli hovor odkudkoli lze snadno vyřídit slušně, zdvořile a nekonfliktně do několika desítek vteřin. Blokování, hledání v různých seznamech a pod. jsou zbytečné berličky. Lepší je naučit se telefonovat a je po problému.
Obvykle ano, ale jsou situace, kdy nepomáhá nic z popsaného. Patrik byl hodně urputnej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.