Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud na poště zajdete na tu správnou přepážku Poštovní spořitelny ČSOB, tak už si tam poradíte - musíte znát číslo účtu, na který má být vloženo a potřebnou sumu určenou k vložení (to budou dotazy pracovnice za přepážkou). Předpokládám, že vklad bude proveden pracovnicí pošty online/přímo/ihned a nic písemného vyplňovat nebudete (ale zřejmě dostanete doklad o vkladu). Zdravím!
ria27 - nemáte zač. ČSOB a Česká pošta jsou přeci už léta "kamarádi", tak si nebudou mezi sebou psát nějaké složenky.
Tohle jsem dělal naposledy před víc jak 20 lety. Normálně jsem došel na pobočku ČSOB, měl jsem ji po cestě (vůbec jsem měl tehdy po cestě dost bank), zeptal jsem se, a stačilo dát číslo účtu a částku. Stálo to asi 10 korun (dneska to určitě bude násobně víc) a pokud se nepožadoval žádný variabilní symbol, tak snad ani to ne, už si přesně nepamatuju.
Co mám účet, tak tohle neřeším.
Poštovní poukázka typu A je kanón na vrabce, to bude zbytečně drahé, je potřeba pokladní složenka, ale tu si oni vyplní sami, poté co to naťukají do počítače a Vám dají podepsat, že jsou údaje v pořádku (teda tak to aspoň obvykle chodí). Ale kolik stojí u různých bank vklad hotovosti na cizí účet nesleduju, u Fio je to třeba 70 korun, to už by mohla být levnější ta poštovní poukázka typu A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.