Nejste přihlášen/a.
Tohle jsem nikdy neřešila. Než bojovat o lehátka a mávat kolem sebe osuškami, měla jsem rákosovou rohož, natáhla na písek a hotovo. K čemu u moře stoleček? Myslím, že jsme už hodně zpovykaní. Nakonec budeme chtít u moře i kanape.
Letos poprvé pojedu do luxusnějšího rezortu. Na netu je psáno, že KAŽDÝ POKOJ MÁ U MOŘE PŘIPRAVENO: 1 LEHÁTKO, 1 KŘESLO, 1 SLUNEČNÍK. Takže se s kamarádkou /2 na pokoji/ určitě dohodneme. Pokud to bude nějak číslováno podle pokojů, není důvod, aby nám to obsadil někdo jiný. Myslím, že tohle je dobré řešení. Pokud je členů rodiny víc, buď se vystřídají, nebo si další lehátka přikoupí. Jaga.
Navíc, člověk se jen neválí jako bedna kytu, zajde či zajede se někam podívat, proto si myslím, že budete mít to štěstí a vytoužené lehátko se na Vás dostane. Všichni je nebudou okupovat neustále.
Ovšem, pozor: jednou v Řecku na Korfu se rekreoval nějaký zřejmě bohatý Ind, měl s sebou 5 manželek a asi 8 dětí. Všichni chodili za ním, jako harém. Ti pak když přišli k lehátkům, rázem jich bylo asi 15 zabraných. Ten jediný nás tam zlobil.
Nám to bylo vždycky šumafuk a vůbec nám nevadilo dát osušku na písek, nebo na oblázky. Ať to bylo na Jadranu, v Řecku nebo na Mallorce. Ochladit se dá v mořských vlnách, případně ve stínu borového háje, vždycky se našel nějaký strom poblíž. Nevím proč z toho dělat vědu. A než platit za lehátka...raději si dáme zmrzku.
Je dobře, že si chválíte to své. I mě by se tam líbilo, ale to by musela být teplota mezi 34-39°C.
Proto termály, k moři jen odvezu manželku, sednu do stínu pod strom a koukám, jak se raduje z koupání u moře.
Teď plánuji dovču okolo Jindřichova Hradce.
Vůbec bych se nevztekal, předmětnou reguli na ceduli bych si odfotil a měl u sebe, no a až by se kdokoliv včetně plavčíka rozčiloval, co tam dělám, nechal bych je předmětnou reguli pročíst a s klidem polehával dále.
To, že nějací ignoranti reguli porušují, mě nezajímá. Já konám v souladu s ní a nemůže na mě nikdo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.