Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apnoe a operace

Od: libor odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Zjistili mi že mám zakřivené nosní přepážky a stím spojené problémy se spánkem. Chci se zeptat jak je to náročná operace odstranění nosních přepážek a učinek na zlepšení se spánkem? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Přepážku Vám asi neodstraní, ale narovnají. Jinak by se Vám asi hroutil nos. Znám kliniku v Plzni a Praze /Lente/, kde to dělají laserem. Jak je to náročná operace, vám řekně po vyšetření otorinolaryngolog. Každý má totiž ten problém jiný. Někomu třeba přidají nějaký implantátek, jinému naopak odeberou přebujelou tkáň z nosohltanu, aby měla operace smysl. To vyšetření před operací se často dělá pod narkozou a pak vám lékař řekne, jak by operativně /nebo i jinak/ váš problém řešili. U těch klinik je dobré se ptát na pojišťovnu...

Vysetrenie je bezne, bez narkozy, zasunu do nosa endoskop a sleduju na kamere, plus rtg / ct.

liska5

Já ho mám pod narkozou a následně 4 implantátky. Ale ne kvůli přepážce, ale po zpackané operaci mandlí v dětství. Efekt ale stejný, problémy s dýcháním vleže.

hodnocení

0x

Tieto otazky vam zodpovie lekar, ktory to bude operovat pri vysetreni pred operaciou. Podla jednej vety na internete nemozno nic povedat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]