Pochybuji, že si to tady čte pracovník toho Tabáku, aby vám odpověděl.
k2
Ono by stacilo, kdyby si to precetl nekdo, kdo v posledni dobe vyzvedaval balik v nejakem vydejnim miste-obchode, zda potreboval kod, nebo stacilo cislo.
To byste dotaz ale nesmel "odstrelit" duchaplnou odpovedi...
Vyzvedával jsem v Balíkovně minulý týden v pátek a vše při starém, tedy s kódem. Spíše se ale zeptám na podrobnosti té zprávy nebo nejraději ji sem zkopírujte a sdělte odesilatele. Může jít i o podvod, šmejdi umí i Balíkovnu.
Docela často mi chodí zásilky přes balíkovnu a vždy mi příjde zpráva s kodem,jen pro pro upřesnění,Vy jste si tu zásilku přes balíkovnu do toho tabáku objednal a předem zaplatil,nebo o zásilce nic nevíte a najednou Vám přišla zpráva o zásilce? Pokud to druhé a je tam ještě požadavek o zaplacení nějakého malého poplatku,tak to je podvod a někdo zkouší z Vás vytáhnout data o platební kartě.
To tak dnes většinou nefunguje. Oni potřebují kód, jinak tu zásilku v systému neodbaví a bude jim tam viset. Balíkovna to může mít jinak, ale u konkurence bez hesla ani ň.
Zdravím, potvrzuji, nicméně jednou jsem balíkovnu na nouzovku "odbavil" bez kódu (více zásilek na stejné jméno) -> prokázal jsem se OP a uvedl kdo a co posílá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.