Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K vyzvednutí zásilky v balíkovně kód nemám

Od: fuf odpovědí: 10 změna:

Přišla zpráva,že mám zásilku v balíkovně v Tabáku,pouze s č.balíku,to nestačí nebo je změna?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

3x

Pochybuji, že si to tady čte pracovník toho Tabáku, aby vám odpověděl.

k2

Ono by stacilo, kdyby si to precetl nekdo, kdo v posledni dobe vyzvedaval balik v nejakem vydejnim miste-obchode, zda potreboval kod, nebo stacilo cislo.

To byste dotaz ale nesmel "odstrelit" duchaplnou odpovedi...

fuf
hodnocení

Pro K2 : dobře jste ho sestřelil aroganta - díky

a další,co jej lajkli

fuf: na blbou otázku...

hodnocení

3x

Vyzvedával jsem v Balíkovně minulý týden v pátek a vše při starém, tedy s kódem.
Spíše se ale zeptám na podrobnosti té zprávy nebo nejraději ji sem zkopírujte a sdělte odesilatele. Může jít i o podvod, šmejdi umí i Balíkovnu.

hodnocení

1x

Zdravím,

Docela často mi chodí zásilky přes balíkovnu a vždy mi příjde zpráva s kodem,jen pro pro upřesnění,Vy jste si tu zásilku přes balíkovnu do toho tabáku objednal a předem zaplatil,nebo o zásilce nic nevíte a najednou Vám přišla zpráva o zásilce? Pokud to druhé a je tam ještě požadavek o zaplacení nějakého malého poplatku,tak to je podvod a někdo zkouší z Vás vytáhnout data o platební kartě.

hodnocení

0x
Myslím, když slušně požádáte a budete mit sebou op, že to vyhledaji a vydají.
To tak dnes většinou nefunguje. Oni potřebují kód, jinak tu zásilku v systému neodbaví a bude jim tam viset. Balíkovna to může mít jinak, ale u konkurence bez hesla ani ň.
trtr

Zdravím, potvrzuji, nicméně jednou jsem balíkovnu na nouzovku "odbavil" bez kódu (více zásilek na stejné jméno) -> prokázal jsem se OP a uvedl kdo a co posílá.

ltz
hodnocení

0x
Tento týden ve čtvrtek v balíkovně na kód. Je divné i podezřelé, že vám kód neuvedli. Dojděte do balíkovny aspoň s tím číslem zásilky + vezměte OP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]