Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohádka o letadlech

Od: agi* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,dcera má hrozně ráda letadla,ale nemůžu najít žádnou pohádku kde by letadla byli.Neznáte někdo nějaké,třeba na styl jak je Bořek stavitel nebo Požárník Sam.Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doctor
hodnocení

0x

...ení nic lehčího, než tochu zaimprovizovat a nějakou vymyšlenou pohádku odvyprávět.

lok*

tak jí kupte knížku O letadélku káněti.Na google ji určitě najdete,kde se dá sehnat.Nebo v antikvariátu.

agi*
hodnocení

Knížky o letadlech máme spoustu,a taky jí vyprávím protože když se díváme na knížky tak se na něco pořád ptá a tím pádem vymíšlím něco aby to pro ní bylo zajímavé,ale ted po novém chce pohádku aby se mohla dívat,zatím se díváme na youtube na normální letadla jak přistávají a tak,jenomže pořád chce tu pohádku,proto jsem psala jsem,snad měla nějaká maminka podobný problém a v hledání byla úspěšnější než já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]