Dobrý den milí rádci, zajímal by mě váš názor kterou z těchto písní byste spíše volili na svatbu? 1.Paula Cole - "I Don Want to Wait nebo 2.Chantal Kreviazuk -" Feels like home" Děkuji za vaše názory
Tohle by si měli rozhodnout výhradně nevěsta s ženichem. Je to jejich den a ne den poradců z Poradte.cz
tamara
No třeba je Andy právě ženich nebo nevěsta že... mi naskočilo místo ženich čenich By mě zajímalo jestli si třeba v Americe na svatbě nechá někdo zahrát třeba Gotta v češtině Možná když už ta píseň má být třeba k obřadu ne pak na pařbu a s tim spojene komedie, tak snad ať ji všichni rozumí pokud má to být nezapomenutelná věc aspoň teda Češi lépe chápou i cítí v češtině kde má každý pocit svoje správné slovo ne že v angličtině má slovo 20 významů pak si může člověk.lecos vyložit jinak že...
@juro, Yestersay je sice krásná, ale mám ji už po léta pořád spojenou s posledním rozloučením synovce, který ve 26 letech tragicky zahynul. Někomu pro radost, jinému pro smutek.
Já jsem si dala o svatbě hrát Alžbětínskou serenádu /jako orchestrálku/, později ji doplnil slovy Karel Gott. Měli by se dohodnoutssnoubenci, co by se jim líbilo. Dnes bych už nejspíš vybírala ve stylu country. Co takhle: Když si báječnou ženskou vezme báječněj chlap...Jaga.
Za mě ani jednu, kdyby to opravdu musela být jedna z těchto dvou, tak dvojku. Vloni se ženil kolega a hrál Kabát - Houby magický. Naprosto dokonalý. Tomu se jen tak něco nevyrovná.
Za mňa by som vybral číslo 2. Ale aj tak si dovolím svoj tip. 1.) Hudci prérie: Láska moja kde si. ..no dobre a teraz vážne: 2.) Foreigner: waiting for a girl like you. Text je ako stvorený pre túto príležitosť .
S tou první bych byl opatrný, je to hodně profláklá píseň ze seriálu Dawsons creek. Asi nebudete znát (starší věc): "Eddie Rabbit & Crystal Gayle - You And I". Nebo když už devadesátá léta, tak zkuste "Shania Twain - From This Moment on".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.