Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píseň na svatbu

Od: andy odpovědí: 8 změna:
Dobrý den milí rádci, zajímal by mě váš názor kterou z těchto písní byste spíše volili na svatbu? 1.Paula Cole - "I Don Want to Wait
nebo 2.Chantal Kreviazuk -" Feels like home"
Děkuji za vaše názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi dvojku.
Já měl od Beatles "Yesterday"

hodnocení

0x

Tohle by si měli rozhodnout výhradně nevěsta s ženichem. Je to jejich den a ne den poradců z Poradte.cz

tamara
No třeba je Andy právě ženich nebo nevěsta že...
mi naskočilo místo ženich čenich *smich*
By mě zajímalo jestli si třeba v Americe na svatbě nechá někdo zahrát třeba Gotta v češtině
Možná když už ta píseň má být třeba k obřadu ne pak na pařbu a s tim spojene komedie, tak snad ať ji všichni rozumí pokud má to být nezapomenutelná věc aspoň teda Češi lépe chápou i cítí v češtině kde má každý pocit svoje správné slovo ne že v angličtině má slovo 20 významů *zed* pak si může člověk.lecos vyložit jinak že...

hodnocení

0x

@juro, Yestersay je sice krásná, ale mám ji už po léta pořád spojenou s posledním rozloučením synovce, který ve 26 letech tragicky zahynul. Někomu pro radost, jinému pro smutek.

Já jsem si dala o svatbě hrát Alžbětínskou serenádu /jako orchestrálku/, později ji doplnil slovy Karel Gott. Měli by se dohodnoutssnoubenci, co by se jim líbilo. Dnes bych už nejspíš vybírala ve stylu country. Co takhle: Když si báječnou ženskou vezme báječněj chlap...;)Jaga.

hodnocení

0x
Za mě ani jednu, kdyby to opravdu musela být jedna z těchto dvou, tak dvojku.
Vloni se ženil kolega a hrál Kabát - Houby magický. Naprosto dokonalý. Tomu se jen tak něco nevyrovná.

tamara
hodnocení

0x
Zdravim, možná ještě napsat v který okamžik svatby by měla zaznít že...
Neznám ani jednu takže nevyberu ale tato nezní špatně jen je z divadla

youtu.be/...
Takže si to užijte...svatby ani akce fakt nemusím,za mě už má smysl jen pohřeb

hodnocení

0x
Za mňa by som vybral číslo 2.
Ale aj tak si dovolím svoj tip.
1.) Hudci prérie: Láska moja kde si.
..no dobre a teraz vážne:
2.) Foreigner: waiting for a girl like you.
Text je ako stvorený pre túto príležitosť .

g68®
hodnocení

0x

S tou první bych byl opatrný, je to hodně profláklá píseň ze seriálu Dawsons creek. Asi nebudete znát (starší věc): "Eddie Rabbit & Crystal Gayle - You And I". Nebo když už devadesátá léta, tak zkuste "Shania Twain - From This Moment on".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]