Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro skryli nepovolený obsah v chatu

Od: herd® odpovědí: 5 změna:
co znamená v aukro chatu s prodejcem úryvek z jeho zprávy:
Ano, má rozměry 20x30x1.2 mm. Petr ze společnosti [Aukro: zde jsme skryli nepovolený obsah]" .tečka konec zprávy.?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejaky automat detekoval v tom texte nepovolene slova a vymazal to.

mll

Ještě v dobách allegra bylo nepovoleným slovem třeba "stan" (polsky stav), takže pokud jste hledali stan (ovšem ten český, teda takový ten plátěný přístřešek), dostalo se vám odpovědi, že takové slovo hledat nelze.

hodnocení

Aha, tudy asi fouká vítr, Ono těch polských slovíček je minimálně 100. Ale ještě jsem nezkoušel hledat kýbl nebo mošnu

hodnocení

0x

To dělá automat, musít volit jinak slova. Páč telefon nejde napsat, skryje ho. Ale jse to ošálit že napíšete první je 732, druhý je732 a podobně, Automat se stále zlepšuje.

hodnocení

Ehh, to jsem nepsal já, to byla odpověď prodejce na dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]