Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení - výplata

Od: katia odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, byl mi schválený příspěvek na bydlení od dubna 2025. Kdy prosím dostanu vyplacené peníze za duben a květen?
Moc nerozumím jak to funguje, žádala jsem poprvé.
Myslela jsem, že první vyplata bude součet za duben, květen a červen.
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Výplatní termín ani datum není u PnB nijak stanoven.Klidně se může i stát,že dostanete v červenci nebo i v srpnu vše zaráz.Peníze se vyplácí tzv.pozadu,takže za červen je nyní ani nemůžete dostat.

hodnocení

0x

Pokud vám byl až nyní schválený příspěvek od dubna 2025, tak za duben dostanete možná tento měsíc naráz za duben i květen. Možná taky ne. Stát posílá tyhle dávky, jak se mu zachce. Také se může stát, že první vyplacené peníze dostanete až v červenci, kdy vám vyplatí 3 měsíce naráz zpětně (duben, květen a červen).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]