Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ve stresu - co mám dělat?

Od: lola* odpovědí: 10 změna:

Ahoj.chtěla bychse zeptat jak proti přecitlivělosti?existuje nějaká metoda?sem pořád v jednom kole doma uklidit uvařit rychle do práce spánek a zase znovu.o víkendu k rodičum atd žiju s přítelem a pořád se hádame kvuli tomu že žárlí na mně ,nemužu vubec nic pokaždé jak mi zapípá telefon je ve střehu.zhubla sem asik 15kilo..nedokážu být v klidu cokoliv mně rozbrečí..mam psychiku uplně v pr... děkuji za odpovědi mockrát díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ponechte si rodiče, ale nebuďte na nich závislá (hlavně psychicky) a zbavte se žárlivého člověka. Uleví se vám téměř okamžitě! *palec*

hodnocení

2x

Udělejte si chvilku a zamyslete se nad svým životem a nad tím, co v životě můžete vypustit. A místo toho si naplánujte činnost, která vás potěší, osvěží a obohatí. ;) Takovýhle kolotoč není život, to je fakt kolotoč, kdy se dookola jen míhají věci a události. Je potřeba se zastavit, pokoukat, poradovat a uvědomit si, že na světě je dobře. Takto to vypadá, že děláte všechno proto, aby lidé ve vašem životě byli spokojení. A co vy? Kde jste vy? :D Opravdu musíte každý víkend vidět rodiče? Nastačí zavolat, posílat častěji sms, maily, skype? Takto být v denním kontaktu?*jasne* A váš přítel? Zapřemýšlejte, co je žárlivost, co je touha ovládat vás a vlastnit a co je jeho snaha přispět do vašeho společného života. Co jsou reakce chlapce a co muže. *tuc*Udělejte si svůj život svým životem a ne životem pro ostatní (byť miliované). Naučte se dělat si, sama sobě, malé radosti, ale často! "Život je jako vánočka. Chutná a voní, podle toho, co nasypeš si do ní"

riky99*
hodnocení

1x

Vyhledejte psychologa a promluvte si s ním . Pomůže vám a případně předepíše antidepresiva. Nejste přecitivělá, jen vyčerpaná . Na všechno sama ( podle toho co popisujete ) nestačíte , už velký úbytek váhy je toho důkazem. Vyhledejte každopádně odborníka , který vám pomůže zjistit příčinu vašeho vyčerpání a hlavně si pořádně odpočiňte. Vezměte si dovolenou a odjeďte pryč od toho všedního stresu, někam, kde si v klidu můžete popřemýšlet , pořádně se najíst a vyspat . Potřebujete klid a váš přítel vám ho asi nedopřeje , spíš naopak. Tak seberte odvahu a něco s tím udělejte , ať se zbytečně dlouho netrápíte. Je to jen na vás ...

riky99, měla jste někdy co do činění s psychologem nebo s psychiatrem. Tam už se chodí, když jsou patologické problémy a ne problémy s organizací života. A utlumovat se antidepresivama?! Víte kolik mají vedlejších účinků? *blee**cert*

patronka*

Babkazov, měla jste Vy už někdy co do činění s psychiatrem, nebo psychologem?Jak by měly vypadat ty patologické problémy? Jsou i jiné projevy, které může léčit právě jen odborník na duši.Když si někdo zlomí nohu, tak se nikdo nediví, když mu ji zasádrují, ale když to onemocnění není vidět, radíte zamyslet se nad sebou a podobně.Tohle jsou jasné příznaky deprese a ta se bohužel nedá léčit vůlí nebo babskými radami.Užívat antidepresiva je pro organizmus daleko méně škodlivé, než se snažit příznaky v sobě potlačovat.Přečtěte si o tom prosím něco, než začnete radit nesmysly.

vladaj

Dlouho jsem nečetl takovouto " debilnost", co jste napsala.Když neumíte poradit, nepište ,prosím, tyto nesmysly...

karina*
hodnocení

0x

uberte z toho nasazení, naučte se, že něco lze odložit na zítra. Třeba úklid, občas připravte jednoduché jídlo apod. Vyšetřete si čas také pouze pro sebe, i kdyby jste ho měla prolenošit na gaučíku *smich*. Žárlivot je nemoc a dost těžko léčitelná, navíc Vy tu léčbu ani nijak nemůžete ovlivnit. Nenechte se deptat. Strejc má pravdu. Ten další bude úplně jiný, uvidíte ... Karina

doplněno 13.11.10 22:04:

*zed*..kdybyste .. ach jo *nevi*K

hodnocení

0x

Co nejdříve se zbavte svého "přítele", jinak se nikdy nezbavíte své přecitlivělosti a dočkáte se i horších věcí.

medourek
hodnocení

0x

To co popisujete, že jste v jednom kole, to je asi každá mladá žena, navíc když má ještě děti, a manžela na okrasu. To ten váš přítel bude asi ta žába na prameni a z něho budou pramenit vaše potíže. Co takhle zkusit vyměnit přítele za jinýho přítele. Byl by to problém, podívejte se jak za chvílí budete vypadat, když už máte psychiku jak píšete úplně v p deli, to se chcete kvůli příteli, fuj to slovo se mi nelíbí, léčit na psychiatrii? Jestli to jde, co nejdříve mu sbalte všech 5 švestek a at jde zase ničit zdraví někomu jinýmu. Jestli si zničíte nervy tak nemyslete, to není žádná sranda, těžko se z toho budete vyhrabávat. Jen se divím ženám, které mají doma takové tyrany, že s nimi jsou, čeho se bojí, že budou sami, že si snad už lepšího nenajdou, no a kdyby ne taky dobře!

pt®
hodnocení

0x

"lola", já to vidím tak, že jste v jednom kole a zhubla 15 kg. Když člověk hodně zhubne a 15 kg je dost na mladého člověka. Organismus pak reaguje neklidem. Snažte se hlavně vždy řádně vyspat. Spánek je někdy lepší, než chleba s máslem. A pokuste se v klidu najíst, aby jste trošku přibrala. Víte člověk zhubne 15 kg a zatím se celkem nic neděje. Ale najednou půjdou kila rapidně dolu a nepůjde to zastavit, nebude chuť k jídlu a to je na pováženou. Nepsala bych Vám to, kdybych to nezažila. Pečovala jsem o bezmocného otce, který ležel po mrtvici a já se ani v noci nevyspala, když jsem byla u něj, no a najednou bylo 37kg dole a já byla, jako stín. Kdyby nezemřel otec, asi bych skonala já. Proto spěte a jezte, ať máte energii. Vy energie moc vydáváte a tak ji musíte i načerpat. A přítel by se měl také vzpamatovat, pokud má rozum. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]