Nejste přihlášen/a.
Vždy jsem si zakládala na tom, že jsem nekonfliktní, pohodová žena v letech, která vše bere s humorem a nadhledem.
Podařilo se mně udělat něco, za co rozhodně nejsem na sebe pyšná. Naštvala jsem muže na kterém mi záleží. Nebyla to hádka v pravém slova smyslu, jen jsem nesmyslně žárlila (společnost, trochu alkoholu k tomu a bylo to).
I když se to odehrálo v souromí a omluvila jsem se, neumím se vypořádat sama se sebou.
Máte nějaký recept jak odpustit neodpustitelné chování sám sobě?
Rady typu, že jsem kráva nemusíte - tu jsem ze sebe udělala snadněji než snadně a hlavně rychle.
Děkuji.
Celou situaci u které se cítíte špatně si neustále přehrávejte v hlavě dokola jako film. Například 5x dokola večer před spaním. Opakujte po dobu měsíce (30x) a poté bude situace zcela zpracována (vyřešena). Už po prvním týdnu pocítíte úlevu. Tato běžně užívaná technika se nazývá abreakce (katarze).
Odpuštění je velmi důležité, velmi osvobozující. Nejenom odpuštění ostatním, ale i je důležité odpustit sama sobě. Někdy je to dlouhodobý proces, ale vyplatí se.Až si odpustíte, spadne z vás balvan. Podívejte se na internetu na Metatrona a odpuštění.
Recept na odpuštění sobě, přijmout, že nikdo z nás není dokonalý a že se stávají i horší věco. Lidi rychle zaujmou nové vjemy a informace, zapomenou. Váš partner to jistě pochopí, pokud mu na Vás záleží. Kdo z nás se v životě nedopustil něčeho, za co se pak styděl? No, tak se už stalo a příště zareagujete líp. Ale bacha na ženskou intuici, ta vnímá věci, které celá společnost nevidí! Jestli jste k tomu žárlení fakt neměla důvod? Chlap to bude popírat i kdyby to bylo pravdivé - pud sebezáchovy. Situace, kterou tak prožíváte, se děje dnes a denně, jen o nich nevíte!
Dobrý den, svědomí docela dobře "obrušuje" čas - teď je to moc živé, ale za pár dnů se to zklidní. Patrně to byl takový "pohled do zrcadla", který jste od sebe nečekala, ale ono to bude zase dobré. Zdravím!
Žárlivost je hrozná vlastnost, ta mrcha už zničila něco vztahů! Pokud ale partnertovi věříte, nikdy se k žárlivosti nesnížíte. Je to tak.