Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ví někdo z poradny, jak se jmenuje herečka ze seriálu Jedna rodina, ktera hraje tatérku v epizodě Ukradena embrya, viz obrázek.
Predem všem za odpovědi děkuji.
Jana Janěková ml. hraje v tomto seriálu Alenu, bývalou manželku Standy. Teď tam žije s "Krakonošem".
louisa1 - chcete tím potvrdit správnou odpověď nebo naopak? Mám totiž dojem, že na fotce je jiná herečka (i když fotka není z nejlepších).
lubosnovak - viz odkaz je obsazení této epizody a paní Janěková tam vůbec není (ani starší a ani mladší), tak nevím, kde k té nesprávné odpovědi @inzinyrka přišla. Bohužel, z toho obsazení nejsem schopen nějakou herečku identifikovat, tak těžko říci, koho na tu taterku TV sehnala (seriál nesleduji).
Tak jsem i já zkusila GPT a dověděla jsem se toto:
V epizodě "Ukradená embrya" z českého seriálu Jedna rodina hraje postavu tatérky herečka Denisa Biskupová. Tato epizoda byla odvysílána 5. června 2025.
Netuším, jestli je to pravda.
A poslední verze GPT:
V 152. dílu seriálu Jedna rodina s názvem "Ukradená embrya" se postava tatérky objevuje v souvislosti s rozhodnutím Galána pořídit si motorku a uvažovat o tetování. Tatérka je zmiňována v kontextu jeho rozhodnutí, ale její postava není v tomto dílu detailně rozvinuta. Vzhledem k tomu, že se jedná o vedlejší postavu, její herecké obsazení není v dostupných zdrojích uvedeno.
Omlouvám se všem, pokud moje odpověď není správná. Seriál taky nesleduji, ale zkusila jsem vyhledat na internetu a jeden odkaz mi toto odpověděl. Porovnala jsem i tvář Jany J.ml. s fotkou z dotazu a jevilo se mi z určitého úhlu, že by to mohla být pravda. Jiné vlasy jsem neřešila. Pak jsem se ještě pídila po obsazení té epizody, ale byli tam jen herci významnějších rolí, a někde jsem se dočetla, že v titulcích ani herce "malých" rolí neuvádějí. S tím jsem se tedy spokojila a odpověděla jsem tazateli takto.
Díky všem za odpovědi, ale ChatGPT sice uvedl všechny herečky, co v seriálu vystupují, ale hrají naprosto jiné postavy.
Každopádně vám všem díky za snahu.
Zdravím,
kolemjdoucí..., měl by jste odpověď dát jako hlavní, aby bylo možné obodovat..
Protože jste vyhrál v tipování..
louisa1 - ale to už všichni víme. Ovšem, na ČSFD uvedena v této roli není a když jsem to tady napsal, tak to bylo špatně pochopeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.