Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno herečky

Od: lubosnovak odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, ví někdo z poradny, jak se jmenuje herečka ze seriálu Jedna rodina, ktera hraje tatérku v epizodě Ukradena embrya, viz obrázek.

Predem všem za odpovědi děkuji.

Jméno herečky

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tatérku hraje v tomto díle Jana Janěková ml.

Jana Janěková ml. hraje v tomto seriálu Alenu, bývalou manželku Standy. Teď tam žije s "Krakonošem".

ben®

louisa1 - chcete tím potvrdit správnou odpověď nebo naopak? Mám totiž dojem, že na fotce je jiná herečka (i když fotka není z nejlepších).

lubosnovak
hodnocení

Já si také právě také myslím, že je to jiná herečka, nebo třeba není, může to být třeba profesionální tatérka, kterou si do seriálu Nova jen "vypůjčila."

A také posílám 2 kvalitnější fota.

Jméno herečky #2
Jméno herečky #3
ben®

lubosnovak - viz odkaz je obsazení této epizody a paní Janěková tam vůbec není (ani starší a ani mladší), tak nevím, kde k té nesprávné odpovědi @inzinyrka přišla. Bohužel, z toho obsazení nejsem schopen nějakou herečku identifikovat, tak těžko říci, koho na tu taterku TV sehnala (seriál nesleduji).

csfd.cz/...

Je to jiná herečka.

hodnocení

0x

Mám dojem že i ten chat GPT se pomátl, ale na Terezu Kostkovou to fakt nevypadá.

Jméno herečky #4

Tak jsem i já zkusila GPT a dověděla jsem se toto:

V epizodě "Ukradená embrya" z českého seriálu Jedna rodina hraje postavu tatérky herečka Denisa Biskupová. Tato epizoda byla odvysílána 5. června 2025.

Netuším, jestli je to pravda.

A poslední verze GPT:

V 152. dílu seriálu Jedna rodina s názvem "Ukradená embrya" se postava tatérky objevuje v souvislosti s rozhodnutím Galána pořídit si motorku a uvažovat o tetování. Tatérka je zmiňována v kontextu jeho rozhodnutí, ale její postava není v tomto dílu detailně rozvinuta. Vzhledem k tomu, že se jedná o vedlejší postavu, její herecké obsazení není v dostupných zdrojích uvedeno.

Tak jsem zkusil ještě jednou *smich*

Jméno herečky #5

hodnocení

0x

Omlouvám se všem, pokud moje odpověď není správná. Seriál taky nesleduji, ale zkusila jsem vyhledat na internetu a jeden odkaz mi toto odpověděl. Porovnala jsem i tvář Jany J.ml. s fotkou z dotazu a jevilo se mi z určitého úhlu, že by to mohla být pravda. Jiné vlasy jsem neřešila. Pak jsem se ještě pídila po obsazení té epizody, ale byli tam jen herci významnějších rolí, a někde jsem se dočetla, že v titulcích ani herce "malých" rolí neuvádějí. S tím jsem se tedy spokojila a odpověděla jsem tazateli takto.

lubosnovak
hodnocení

Díky všem za odpovědi, ale ChatGPT sice uvedl všechny herečky, co v seriálu vystupují, ale hrají naprosto jiné postavy.

Každopádně vám všem díky za snahu.*palec2*

kolemjdouci

Zdravím,

kolemjdoucí..., měl by jste odpověď dát jako hlavní, aby bylo možné obodovat..

Protože jste vyhrál v tipování.. :) *palec*

lubosnovak
hodnocení

@kolemjdouci Díky. Tato herečka by mě vůbec nenapadla.

Škoda, že Vás nemohu obodovat.

ben®
Nechci prudit, ale tato herečka nemá na ČSFD uvedeno, že v seriálu Jedna rodina hrála .
kolemjdouci

Tak nepruď.

ben®

kolemjdouci - ty mně taky .

Ano, správná odpověď "kolemjdoucí", je to Sára Venclovská, k porovnání s blond vlasy:

fdb.cz/...

Jméno herečky #6
ben®

louisa1 - ale to už všichni víme. Ovšem, na ČSFD uvedena v této roli není a když jsem to tady napsal, tak to bylo špatně pochopeno.

Vím, že to víme. :)

lubosnovak
hodnocení

Není třeba se hádat, Nova prostě u "svých seriálů" nikdy nezveřejňuje veškeré herecké obsazení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]