Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že je lhostejné, co si kdo myslí a kdo jak a co praktikuje. Myslím si, že je dobře, když se činí to, co se líbí a druhý buď přijme nebo ne. Nemyslela jsem si, po celý život, že bych měla dělat to, co sousedka dělá nebo co říká. Jsem taková, jaká jsem a buď se shodnem nebo ne. Navíc, myslím si, že sex není cíl. Je to cesta nacházení, objevování, přijímání, odmítání. A jestli se nejedná o cestu, ale o rychlou, téměř animální příhodu, pak je všechno lhostejné.
Dobrý den, údajně (protože mně obecně zápach překáží) se při silném chtíči přestane vnímat smrad genitálií. Ano, ženy mají chloupky i tam, kam si nevidí. S koníčkem neporadím, protož nahoře jsem ještě nebyl. Radost partnerovi uděláte, když nebudete jak prkno, budete přirozená, hravá a nebudete přehrávat vášeň i orgasmus. Zdravím!
P.S. Koníčka nesmíte provozovat na koberci/kokosáku .
obcasmindrak - nemáte zač. Hlavně se předem nestresovat a pokud budete mít nově stálého/jednoho partnera, tak se o všem průběžně pobavíte.
1 - při velkém vzrušení člověk nevnímá spoustu věcí - pachy, teplotu, atd. Navíc normální člověk se před rande s očekávaným sexem zkulturní... takže to nemusí být taková tragédie. Ale jak už jsem psal (nejen já), chtíč a vášeň vykonají své.
2 - Ano, některé. Pubické ochlupení, jeho hustota a rozmístění je individuální záležitost. Někdo má chloupky až k pupíku, jiná až na zadek a jiná až kdo ví kam.
3 - Tady asi moc neporadím... záleží jestli u toho klečíte, nebo dřepíte. Chce to trénink, partner může pomoci přizvedáváním zadečku. Pokud klečíte, můžete si zkusit kolena podložit polštáři, nebo něčím podobným.
4 - buďte přirozená, spontánní, nebuďte jako prkno. Pokud se Vám to líbí, buďte aktivní, a dejte to na sobě poznat. Nebojte se experimentovat a neříkejte předem na vše ne. Na druhou stranu se ale nenechte nutit do čehokoliv co opravdu nechcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.