Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdysi jsme se snažili tudy jít a nakonec jsme se ztratili a vrátili se do Srbska. Nevíte někdo přesnou trasu? Děkuji.
Hlada byla rychlejší. Ze Srbska pořád po žluté, přes Tobolku. Je to do jeskyní 7,1 km, /2,15 hod/. U mostu v Srbsku je uzavírka pro pěší směrem na Tetín, ale to Vám vůbec nevadí, tam nepůjdete. Je to pěkná procházka, taky jsem to nedávno šla. Prostě se stále držet žluté značky!
Bloudění - vždycky jsem se chlubila, že mám orientační smysl. Pýcha ale předchází pád. Před 14 dny z Pecky do Lázní Bělohrad. Natáhla jsem nohy, po 6 km stále Bělohrad nikde. Pak jsem ke své hrůze zjistila. že jdu na svever, směrem na Mostek. Měla jsem jít k jihu, do LB. Na kus cesty jsem pak byla nucena využít vlaku. Stydím se ještě teď. Stane se. Jaga.
Potvrzuji, ze Srbska po silnici nahoru je moc hezká vycházka na Tetín, tam posedíte na lavičce s krásným výhledem na Berounku a budete pokračovat směr Koněprusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.