Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám artrozu v koleni 3.stupně. Pokud bych chtěl do kolene injekce tak mi řekl doktor že v mém případě postižení mi pojištovna neuhradí polovinu ceny injekce. Zatím ještě nemám bolesti při chuzi že bych musel brát tablety proti bolesti. Pokud později nastanou komplikace uvažuji o injekci Durolane s kyselinou hyaluronovou. Jaké máte zkušenosti s injekcí připadně učinek nebo recenze? Děkuji.
Koleno bude bolet i nadále, jen peněženka Vám splaskne. Tyto injekce si hradí pacient zcela ze svého, pojišťovna na ně nedoplácí.
Zkusit to můžete, ale radím Vám jako člověk, který zkusil tablety, injekce a nakonec stejně skončil se železným kolenem.
Jinak po aplikaci injekce může nastat trochu úleva, ale zhruba za půl roku jste na tom stejně, jako předtím.
Časem to vypadá na TEP. Před 9 lety jsem čekala 1,5 roku, nyní prý už 2,5 roku. Zkuste nohu procvičovat, přiměřený pohyb, pokud to jde a jestli máte nadváhu, zkuste se jí zbavit, i to kloubům prospěje. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.