Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Mám takový problém přítel už chce asi 2 roky playstation tak jsem se rozhodla dát mu ho pod stromeček ALE jelikož jsem na MD nemůžu si dovolit koupit nový známá mi poradila ať zkusím aukro našla jsem tam aukci která za chvilku končí. Jenže já se prostě bojim to takhle od někoho kupovat co si neošahám a neodzkouším nekupuju, jsem v koncích, mám do toho jít nebo ne? ten člověk má dvě hvězdičky a samé dobré hodnocení ale má jich tam i pár negativních s tím že zboží nedodal tak jak měl ale třeba o 20 dní později
tak já už nevím
díky za rady
na aukru nakupuji dlouho a jeste sem nel problem, kouknul bych se na komentare uzivatele pokud ma treba jeden konentar negativni ze 300 tak ych do toho sel ale pokud jich ma hodne treba 30 negativi nic bych od nej nekoupil pockal bych si radsi na jinou aukci, ps na aukru je dosti kdyz ne ted za za par dni urcite. hodne stesti.
Na aukru nakupuji pořád a maximálně to přišlo pozdě,ale to byla v tom případě moje chyba,protože jsem se nemrkl na komentáře k té osobě.
doplněno 12.11.10 21:36:Má li tam ty negativní komentáře jak píšete,že to poslal za 20 dní je to na riziko. Takového popohánět emaily.
Nejlepe najdi nekoho kdo ma maximum pozitiv a negativa mu dali "tupci" kteri se proste najdou vsude..
Dle povahy otazky mi je jasne ze ebay je pro tebe uplne mimo ale tam jsem narozdil od aukra nemel problem nikdy, na hajzliky tam maji dobre posviceno...
Popripade existuji ceske firmy kterym se rekne co maji kde od koho koupit, vyzkouset to a poslat to na ceskou adresu skrze ceskou postu..
Lucko pošli odkaz a my to púosoudíme. Já nemam za těch pár měsíců žádné potíže. Nakupuji i prodávam a lidi jseou v 99% v pohodě ...
pozdě rozhodla jsem se přihodit ten playstation by mě stál 640 kč ale nestihla jsem to
vůbec bych se nebál, má 700 bodů a žádné negace. Z neutrálu je vidno, že je velmi slučný. Naopak hodnotící, byli příliš tvrdí, a dali mu negativ, za chybu pošty, kterou on sám pak napravil. Takových prodejců by mělo být mnohem víc ...
doplněno 12.11.10 23:46:tady máš další aukci co končí zítra
luckapucka, netruchlete, do tohohle bych stejně já osobně nešla. Téměř každý čtvrt rok jsou s ním problémy. Má v prodejích pěknej hokej , udělí negativ a pak se omlouvá. Najděte, a jistě najdete ,solidnějšího. Karina
doplněno 13.11.10 00:12:má na mysli ten odkaz od fidneta.k.
Fidonete, Wenkr má od kupujících 286 komentářů, 3x negativ, 5x neutrál i když některé stažené. Já osobně bych do toho nešel.
Na aukru nakupuji a občas i prodám naprosto bez problémů.I já jsem tam shodou okolností před časem koupila synovi použitý playstation,máme ho dosud ,funguje bez poruchy.Oproti novému výrazná sleva a udělá klukovi stejnou radost.Do této konkrétní dražby bych klidně šla.Co se Vám nezdá kolego ladinpraha?
Někteří prodejci podmiňují nákup registrací u Aukra (a ta chvíli trvá).
Podle komentářů je prodávající v pohodě, vůbec bych se ho nebál. Obchoduji na Aukru již několik let.
Aukce již skončila, takže bezpředmětné, ale osobně bych zrovna to tohohle zboží nešel nebo za nižší cenu, než za kterou bylo vydraženo. Když tak alespoň PS2 - také se tam sežene za rozumnou cenu.
Hezké ráno
Pokuste se prozradit svůj limit, není-li to tajné a jistě něco najdeme A jak již bylo zmíněno výše, PS1 je legenda a do něj se již nevyplatí investovat, pokud třeba není příteli 6let:D Takže bych doporučil PS2 a pokud není přítel nějaký fajnšmekr přes nelegální kopie her, tak by měl být s hrama. Viz třeba - aukro.cz/...
Ale chápu, že je to o penězích, jen myslím, že PS1 by úspěch neměl
Co se týče Aukra, mám za sebou 56 koupených věcí a pouze jednou se zásilka opozdila, ale jinak vše v pořádku Všude se dá narazit na prevíta, ale já bych se toho nebál
karina a ladinpraha, nevím zda máte před očima mlhu, ale já mám před očna na učtě toho koho odkazuji jen 4 neutrály, za zkažené aukro poštou, a zbytel pouze pozitivy. Já už se taky můžu vysrat na dávání rad, když kdekdo pokaždé napíše, že každý můj příspěvek stojí za hovno ( vlastně jste to napsali jinak, slušně ale se stejným významem )
tady jsou ty vaše negativy o kterých píšete a pomlouvate uživatele Aukra - viz obrazek
doplněno 13.11.10 17:38:navíc je to ten prodejce, od kterého to lucka, chtěla koupit den před mým přispěvkem ...
fidonet, psala luccepucce , že bych do toho nešla a krátce jsem jí to objasnila. Nejdřív jsem myslela, že odkaz je od ní, až když jsem to odeslala, zjistila jsem, že byl od Vás, proto jsem svůj přísvěke lucce ještě doplnila, že tím myslím ten Váš odkaz. nic Víc, nic míň.
Vám to objasním obšírněji: Na rozdíl od Vás vidím 4 neutrály z toho jeden stažený a 3 stažené negetivy .
Také vidím, že si hodnocení sleduje, protože většinou ho kupujícímu vypálí vzápětí po tom co už to ho měl kupující dost a napsal mu to tam. A pak jde asi teprve hrabat do svých účtů a šuplíků a pak se omlouvá. Horká hlava.
Já když si něco vyaukruji, ihned platím a těším se až zboží dorazí. Abych se s někým dohadovala, zda jsem mu zaplatila, dokazovala mu že jde o jinou barvu apod. a čekala týdny , mejlovala, telefonovala ,nechala si dát negativ nebo neutrál a pak až to prodejce v tom svém bordýlku dohledá , pak zase mejlovala s Aukrem že jsme se s prodejcem dohodli a že chceme hodnocení stáhnout - tak to NE.
Prostě ve mě tenhle prodejce nebudí důvěru. Je to můj názor, žádného uživatele Aukra nepomlouvám. Byl jste to Vy , kdo sem dal odkaz na jeho prodej a dokonce i obrázek. A Vy se vztekáte jako byste tím prodejcem byl Vy osobně , což asi nejste , tak si taky neberte osobně můj názor na něj. Jestli Vy máte pocit že tady kdekdo , jak Vy píšete, stírá Vaše příspěvky tak si prosím nevylévejte zlost na mě. A nepodsouvejte mě něco, co jsem Vám nikdy nenapsala. Karina
oprava : ... vidím 5 neutrálů...
Podepisuji,co řekla karina.To ,že jsou negativní hodhocení stažená má také svoji váhu v tom,jaký je to prodejce a dá se číst mezi řádky.
kato, děkuji a vidím, že máme stejným systém nákupu . A mezi řádky se tam číst musí, protože na hodnocení je pouze 150 znaků, což je v případě nějakého problému hrozně málo na, to aby se dala správně vystihnout jeho podstata.Karina
Nebuď hned vztahovačnej. Napsal jsem jenom, že já bych do toho nešel. Jestli se tě to dotklo, tak se ti omlouvám. Ale pro mě neznamená, že když jsou komentáře smazané, že neexistují.
jj pohoda, ale koukni jaké byly, a proč byly stažené. Prodejce vždy problém vyřešil, tedy nikoho nepodvedl, a bylo to i nedorozumění, ale vždy to urovnal. Tedy dle mě bez problémů
Taky bych se toho nebál, na Aukru člověk chytne negativ jen zato že jako kupující udělí negativ jako první. Já jsem taky chytnul takhle dva negativy a oba dva "prodejci" jsou už dávo odstaveni, ale negativ člověku zůstane.
S Aukrem mám dobré zkušenosti, ale včera tu byl kamarád policista a ten vyprávěl jaké stohy jsou oznámení na podvodné prodeje na Aukru, aukro sice ručí do určité výše ale 3 měsíce čekáte než je pojistka vyplacená.
Pokud si pečlivě prostudujete obchodní podmínky, tak dojdete k závěru, že Aukro v podstatě neručí vůbec za nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.