Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, kam se obrátit s opravou cestovního kufru? Rozbilo se mi středové ovládací tlačítko u rukojeti a s rukojetí nyní nelze posouvat nahoru ani dolu. Jsem z okresu Beroun.
Obávám se, že tohle se neopravuje, protože oprava by stála víc jak nový kufr. Je to smutné, ale tak to prostě chodí. Nemáme tu takový blahobyl jako v Indonézii, abychom měli opravny nejen deštníků (to ještě možná starší pamatujou), ale i zapalovačů a propisovacích tužek (ty prý opravdu v Indonézii jsou).
Pokud je to nějaký značkový kufr, hledal bych na stránkách výrobce. Ostatní (neznačkové) pokud neopravíte sám, tak asi nemá smysl to někam dávat.
Jinak takové věci se opravovaly v brašnářství, ani nevím, jestli takový podnik existuje. Když jsem byl malé dítě, několikrát jsem tam měl na opravu školní aktovku. A taky opravovali kožený pásek, to už bylo někdy okolo přelomu tisíciletí, tehdy se nějak rozpadnul, a v obchodě říkali, buď to pošleme na reklamaci a bude to trvat 3 neděle, nebo si dojděte do brašnářství a přineste účet. V brašnářství nastřelili nýtek za 5 korun a ani jsme to do toho obchodu snad nedávali proplatit takovou drobnost (tehdejších 5 korun mohlo být jako dnešních 50).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.