Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankovní účet u KB

Od: ruby odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.. mám účet u KB a dnes mi tam, po jedné s transakcí naskočilo "výdaje -188,90kč" Neví někdo co to znamená? (jsou to peníze na kartě)..Díky..
Bankovní účet u KB

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Souhrn všech výdajů (pod tím všech příjmů) v daném měsíci.

Pouze informativní údaj.

doplněno 29.05.25 19:34:

Jo jo, také mi chvíli trvalo, než jsem na to přišel. Účet u KB mám už mnoho let, jejich internetové bankovnictví bylo do nedávna velmi jednoduché a přehledné. Nedávno ale přešli z neznámých důvodů na verzi KB+ a to, co předvedli nemá obdoby *zed*. O nějaké přehlednosti se rozhodně mluvit nedá. Opět se potvrdila stará pravda, ža každá změna je vždy k horšímu.

ruby
Děkuji...účet mám chvíli, a tato částka se s žádným s mých výdajů nestotožnovala,tak mě to zmátlo.

hodnocení

2x

Komerční banka - pro klienty

Volejte: +420 955 551 505 (po–⁠pá 7:00-⁠22:00, so–⁠ne 8:00-⁠22:00)
E-mail: kbplus@kb.cz

hodnocení

0x

když kliknete-ťuknete na přehled plateb, najdete částku uhrazenou i důvod, proč byla odečtena - platba kartou, platba online,... možná poplatky... - vše je uvedeno, jen tam ťuknout.

doplněno 29.05.25 17:11:

my vám do bankovnictví nevidíme - pokud tam za celý květen není platba stržená, nic jste neplatil, kontaktujte podporu KB

ruby
Nejsem úplně blbej :D Tohle ,ale opravdu není nikde evidované.Po rozkliknutí je tam jen černý puntík a částka -188,90kč. Ostatní transakce normálně vidím..Tak nevím, co si pod pojmem výdaje představit..
ruby
Jinak tato částka mi peníze nestrhla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]