Dobrý den, když jsem si založil u Tipsportu účet mám tam jméno a příjmení bez diakritiky? Nemůže to být problém při vyplácení sázek později? Vím, že sázkovky se cukají u vyplácení sázek a hledají si často důvod k tomu. Děkuji
Určitě to nebude kvůli diakritiky. Pokud ti to nedá hodně spát napiš nebo zavolej na podporu. Důvod budou hledat u pořadatele že špatně vyhlásil výsledek nebo že měli pozdě a špatné informace. Jinak sázkovky obecně nejenom Tipsport, si dají do podmínek cokoliv a řeknou ti potom, nojono to máš blbé zažaluj nás když jsi schválil podmínky.
sazkar208909
Nezbývá než doufat. Uvidím, zdali mi vyplatí sázku (2.6. jsou vyhlašovány výsledky).
V účtu máte uvedené číslo účtu kam si vyhrané peníze můžete zaslat, neboli převést.
A nehledě na to, při registraci, jste určitě zasílám kopii občanky nebo potvrzoval nějakou další metodou bankovní identity atd. Takže, určitě vědí kdo jste a na diakritiku se moc nehraje...
sazkar208909
Je tam uvedeny mail, telefon a obcanku jsem ukazoval pri registraci (mam jen pobockove sazeni s vyberem v hotovosti). Je pravda, ze sazkovky blokuji vyhravajici sazkare? Ja sazel 15000 a vyhral 16.500 (byla to sazka na volby, kde to bylo skoro jiste, kdo vyhraje?.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.