Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatne zapsane jmeno - sazka

Od: sazkar208909 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
když jsem si založil u Tipsportu účet mám tam jméno a příjmení bez diakritiky? Nemůže to být problém při vyplácení sázek později? Vím, že sázkovky se cukají u vyplácení sázek a hledají si často důvod k tomu.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sazkar073842
hodnocení

2x
Určitě to nebude kvůli diakritiky. Pokud ti to nedá hodně spát napiš nebo zavolej na podporu. Důvod budou hledat u pořadatele že špatně vyhlásil výsledek nebo že měli pozdě a špatné informace. Jinak sázkovky obecně nejenom Tipsport, si dají do podmínek cokoliv a řeknou ti potom, nojono to máš blbé zažaluj nás když jsi schválil podmínky.
sazkar208909
hodnocení

Nezbývá než doufat. Uvidím, zdali mi vyplatí sázku (2.6. jsou vyhlašovány výsledky).

hodnocení

0x

Zdravím,

učitě žádný problém nebude.

V účtu máte uvedené číslo účtu kam si vyhrané peníze můžete zaslat, neboli převést.

A nehledě na to, při registraci, jste určitě zasílám kopii občanky nebo potvrzoval nějakou další metodou bankovní identity atd. Takže, určitě vědí kdo jste a na diakritiku se moc nehraje...

sazkar208909
hodnocení

Je tam uvedeny mail, telefon a obcanku jsem ukazoval pri registraci (mam jen pobockove sazeni s vyberem v hotovosti). Je pravda, ze sazkovky blokuji vyhravajici sazkare? Ja sazel 15000 a vyhral 16.500 (byla to sazka na volby, kde to bylo skoro jiste, kdo vyhraje?.

nebojte se. Mají při registraci číslo OP.

Při návštěvě je požádejte o úpravu osobních údajů, nebo si to proveďte v účtu v nastavení - správa účtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]