Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dívám se po nějakém dětském táboru u moře (pro děti 10 a 7 let) a našel jsem nějaké v Chorvatsku a ve Španělsku, které pořádá CK Topinka.
Máte někdo s těmito tábory zkušenosti? Protože se všemi výlety to vyjde na necelých 40tis. za týden, tak aby to pak nebylo spíše zklamání než pěkné zážitky..
To si nemyslím, cca 28.000,- to je jen ubytování a doprava tam+zpět. S výlety, jídlem a dalšími výdaji se člověk snadno dostane přes 40tis. jen to hvízdne...
Ale tady jde o to, že jedno z dětí nikdy nebylo na žádném táboře kde se přespává a tábor u moře je asi jediná motivace, která ho přesvědčí to vyzkoušet. Když se to bude líbit, tak třeba příští rok už dá tábor v čechách (7tis. jsou tedy spíš ty levnější, 9-10tis. na 10 dní bylo častější).
On by tam prostě nejel. A já chci, aby si mu tábory do budoucna líbily a jezdil tam sám od sebe rád, než abych ho hned poslal někam na sílu. Malá taky byla cca 2 roky zpět na týdenním táboře a když jsme se po vyzvednutí ptali, tak všechno se jí tam strašně moc líbilo, bylo to super, ale už tam nikdy nechce jet..
Ale to je jedno, moje původní otázka byla, jestli má někdo zkušenosti s táborem u moře od CK Topinka.
Znovu říkám, že otázka nebyla jestli jet na tábor někam jinam anebo jestli tam místo toho nejet s rodinou. Takže prosím už nekomentujte tímto směrem, když ani neznáte důvody.
Jeden z nich např. je, že tábor je potřeba kvůli tomu, že už nemám dostatek dovolené, abych vykryl hlídání dětí celé prázdniny. A tábor je tak jediná věc (kromě najmutí chůvy domů), jak to hlídání dětí vyřešit a vyjít s dovolenou do nuly až do konce roku.
Jediný plus je to moře. Moc normální tábor to nebude, program tam budou mít hodně omezený jen na pláž, restaurace, možná nějaký výlet lodí. Buď na hotelu v apartmánu, procházka po městě/ restaurace/ obhlídka památek, nebo pláž... Podle fotek směska dohromady malý i velký děcka, možná jedna skupina velkých půjde hrát plážák a děcka se budou plácat na pláži.. Většina děcek bude z "lepších rodin", podle toho tam budou vztahy..
Ale může to být i jinak.
= pokud je chceš poslat k moři tak asi OK, ale tábor někde se skautama v ČR jim dá víc...
nemám zkušenosti, volil bych jen ze zdravotních důvodů jako zdravotní tábor, také si myslím, že tam budou omezené možnosti a ve výsledkum menší zábava než tábor v ČR, proto bych i ve vašem případě hledal tábor v ČR se zaměřením, které dané dítě zajímá (ale je nejvyšší čas, dobré tábory budou brzy rozebrané)
Díky za názor, ale na tábor v ČR mi teď prostě nepojede, minimálně ne sám bez někoho kamarádů. A tábor u moře byla dostatečně velká motivace na to, aby tábor konečně zkusil (i bez kamarádů).
Ano, také souhlasím, že některé tábory v ČR budou možná ještě lepší, ale to můžu zkusit třeba za rok až bude mít tuto první zkušenost za sebou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.