Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak se dá vydělávat skrze vytváření krátkých videí s psychologickými tématy na youtube nebo instagramu? Jsem v tom laik. Ale mám co lidem říci, tak jsem si říkala, že by nebylo špatné z toho dostat i nějakou korunu. Jak to funguje? Proč lidé vytvářejí "shorts" na youtube? Díky!
Shorts jsou upoutávky na kanál s normálně dlouhými videi. Jak to vzniklo? Lidé mají stále kratší schopnost soustředění, hledají nové a nové podněty a tohle je výsledek. Stejný je princip Twitteru.
Podívejte se na podobný obsah, který zamýšlíte dělat, a kolik má shlédnutí. Tak vám bude jasné, jestli se to vyplatí. 1 000 shlédnutí nedávno vydělalo asi $18. Aktuálně http://influencermarketinghub.com/youtube-monetization/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.