Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Útěk od nehody

Od: dav odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
Mě se včera stala kuriózní nehoda
Když sem vyjížděl z kontrolního stanoviště PČR
na hranicích Hrádku nad Nisou už sem byl celou soupravu v pruhů akorát přiletěl osobní auto a narazilo do met do návěsů
Já jsem nic neporušil vše proběhlo podle předpisů
Akorát problém je vtom že ti co do mě nabouraly si rychle sbalili věci a utekly so Polska takže sem nemohl nic dělat jenom sem Koukal nevěřícně jak utíkají s druhým autem problém jen vtom že oni utekly byla tam jak Polska tak i Česká policie
Jak se to kvalifikuje jako ujetí od nehody v nebo ne
Já sem nikam neutíkal jenom posádka osobního vozů
Byl tam i kriminální technik je možné že to byla nějaká krádež? Nehoda stala cca pět metrů před Hranicemi
Doplňuji ještě že jeli hodně rychle

Útěk od nehody

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

byla tam jak Polska tak i Česká policie***tak to snad vyšetří a sdělí vinu jednotlivých účastníků.

Popis jednoho účastníka nikdy nestačí.

Jak se to kvalifikuje jako ujetí od nehody*****Ano, taky další porušení.

Byl tam i kriminální technik je možné že to byla nějaká krádež? ****možné je všechno.

hodnocení

1x

Dve auta nejazdia bezne spolu tak, aby sa posadka presunula. Vodic pod vplyvom drog (pervitin), v aute prevoz dalsich, preto ten rychly utek. Auto kradnute alebo pre nich nema ziadnu hodnotu.

makk
hodnocení

0x

A to ti policajti nebyly schoopní chytit v podstatě chodce? Vím, že to není odpověď, ale on vlastně nebyl ani žádný dotaz. K tomu aby utíkali určitě měli důvod (alkohol, drogy, kradené auto...), tím spíš nechápu, proč je policie (minilálně 4 lidi) nedokázala chytit.

asd1

To jsi hodně naivní, víš za jak dlouho přijíždí nehodovka? *smich*

Navíc podle popisu přeskákali do druhýho auta a zmizeli, otázka minuty a jsou pryč.. Nejspíš čorka, červený šlohli a druhý auto doprovod, tim jeli tam...

Ano i tohle je ujetí od nehody, Dá se čekat že je už nikdo nedohledá. Otázka jak se bude řešit škoda, pokud to původnímu vlastníkovi šlohli..

makk

Tazatel píše, že česká i polská policie byla na místě, tak snad za ním mohli hned vyrazit. Než přelezli do jinýho auta, tak to snad nějakou dobu trvalo a krom toho ti policajti tam snad taky nebyli pěšky.

asd1

Jo to je fakt, "kontrolní stanoviště", tak mohli skočit do auta a odlovit si je.. Možná cajti nečekali druhý auto a než jim to docvaklo tak byli fuč..

A opravdu to bylo tak, jak to tazetel popsal?

0rion
hodnocení

0x

Podle popisu se nejspíš jednalo o partu zlodějů aut. Ty už nejspíš nikdo nedohledá. Vy jezdíte pro nějakou firmu? Předpokládám, že je firma pojištěna, tak by škodu na kamionu měla uhradit pojišťovna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]