Zdravím, Mě se včera stala kuriózní nehoda Když sem vyjížděl z kontrolního stanoviště PČR na hranicích Hrádku nad Nisou už sem byl celou soupravu v pruhů akorát přiletěl osobní auto a narazilo do met do návěsů Já jsem nic neporušil vše proběhlo podle předpisů Akorát problém je vtom že ti co do mě nabouraly si rychle sbalili věci a utekly so Polska takže sem nemohl nic dělat jenom sem Koukal nevěřícně jak utíkají s druhým autem problém jen vtom že oni utekly byla tam jak Polska tak i Česká policie Jak se to kvalifikuje jako ujetí od nehody v nebo ne Já sem nikam neutíkal jenom posádka osobního vozů Byl tam i kriminální technik je možné že to byla nějaká krádež? Nehoda stala cca pět metrů před Hranicemi Doplňuji ještě že jeli hodně rychle
Dve auta nejazdia bezne spolu tak, aby sa posadka presunula. Vodic pod vplyvom drog (pervitin), v aute prevoz dalsich, preto ten rychly utek. Auto kradnute alebo pre nich nema ziadnu hodnotu.
A to ti policajti nebyly schoopní chytit v podstatě chodce? Vím, že to není odpověď, ale on vlastně nebyl ani žádný dotaz. K tomu aby utíkali určitě měli důvod (alkohol, drogy, kradené auto...), tím spíš nechápu, proč je policie (minilálně 4 lidi) nedokázala chytit.
asd1
To jsi hodně naivní, víš za jak dlouho přijíždí nehodovka?
Navíc podle popisu přeskákali do druhýho auta a zmizeli, otázka minuty a jsou pryč.. Nejspíš čorka, červený šlohli a druhý auto doprovod, tim jeli tam...
Ano i tohle je ujetí od nehody, Dá se čekat že je už nikdo nedohledá. Otázka jak se bude řešit škoda, pokud to původnímu vlastníkovi šlohli..
makk
Tazatel píše, že česká i polská policie byla na místě, tak snad za ním mohli hned vyrazit. Než přelezli do jinýho auta, tak to snad nějakou dobu trvalo a krom toho ti policajti tam snad taky nebyli pěšky.
asd1
Jo to je fakt, "kontrolní stanoviště", tak mohli skočit do auta a odlovit si je.. Možná cajti nečekali druhý auto a než jim to docvaklo tak byli fuč..
Podle popisu se nejspíš jednalo o partu zlodějů aut. Ty už nejspíš nikdo nedohledá. Vy jezdíte pro nějakou firmu? Předpokládám, že je firma pojištěna, tak by škodu na kamionu měla uhradit pojišťovna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.