Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit sestře k úspěšnému složení státnic

Od: kasper® odpovědí: 12 změna:

zdravím ,

sestra budě dělat statnice pokud je uspěšně složi co se v takový připadech kupuje?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nekupuje se nic. Mně za úspěšné složení státnic nikdo nic nedal.

Já jsem od rodičů dostala kufříkový šicí stroj (1983) :-D

km
hodnocení

1x

nic. ale můžete ji vzít na večeři nebo oběd, nebo jí uvařit co má ráda.

mate59
hodnocení

0x
Já bych se jí zeptal co by chtěla.

hodnocení

0x

Stojím před stejným problémem. 2.6. vnučka dělá státnice. Ptala jsem se jí, co by chtěla. Řekla mi, že všechno má. /šťastný to člověk!/ To já bych měla přání aspoň 10!

Obvykle se dává na památku nějaký pěkný zlatý šperk. Ona to ale nenosí. Myslím, že jí dám nějaké peníze, ať si vybere sama, co by jí udělalo radost. Není to sice ten pravý dárek, ale pořád lepší, než koupit něco, co se jí nebude líbit. Jaga.

mm
hodnocení

0x

Máte-li čas, na stránkách České mincovny (kategorie Dárky → K promoci) si můžete objednat stříbrnou nebo zlatou medaili/minci s věnováním (dodání do 14 dnů). Je to památka, kterou určitě nikdo nevyhodí (a taky neprodá).

hodnocení

0x

Sestru znáte nejlépe vy. My nevíme, jestli nosí šperky a jaké. Jestli ocelové nebo zlaté-bílé nebo žluté. Nevíme, jestli uvažuje o svém bydlení a bude potřebovat peníze na zařizování nového bytu. Nevíme, jestli má v bance konto nebo ne a založené konto by ji potěšilo víc než cokoliv jiného. A také nevíme, jestli chcete investovat 1.000 nebo 10.000kč. ;) Ono i krásná kytice stojí cca 3.000. *alene* Konec konců i pěkně, vtipně zabalené peníze dovedou potěšit víc než zlatá cihla

Kdysi jsem darovala krabici s dírkami a uvnitř byli ptáčci. Z barevnéjho, tvrdého papíru tělíčko, prostřižené a v něm, jako harmonika naskládané bankovky jako křídla a ocásek. Mladí se nad krabičkou hodně vyděsili, Křeček? Myši? Matka je klidně toho schopná. *vtip*

id
hodnocení

0x
Našim děckám jsem nechala zarámovat pod sklem peníze. Vydržely u nich moc dlouho neboť se jim nechtělo vykuchávat obraz. Peníze v obálce jsou co by dup pryč, to alespoň tvrdily.
Nebyl to majland, u nás se říká, že učí se každy pro sebe.

hodnocení

0x
Hodinky s venovanim nebo bez…. helveti.cz/...

yarda1
hodnocení

0x

Kolik do toho chceš vrazit?

Kdysi jsem koupil neteři k promoci granátkový náhrdelník. Manželka to nechtěla kupovat v obyčejném zlatnictví, tak jsme si udělali výlet sem:

maps.app.goo.gl/...

hodnocení

0x
Dobrý den,já jsem dostala náušnice a šli jsme na oběd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]