Dobrý den, v posledních dnech jsem spal každý den cca 5 hodin a dneska jsem víckrát zakopnul. Můžu se jednat o nějakou těžkou nemoc z toho zakopávání nebo to může být nepozornost při chůzi, která je způsobena malým spánkem. Děkuji za odpověď
Může to být obojí. Pokud se to nezlepší až začnete zas normálně spát, nechte se vyšetřit na neurologii. Zakopáváním začínají některé opravdu vážné nemoci.
Pro všechny vaše takzvané "nehody"(bouchání do hlavy, laser v oku, zakopávání, atd...atd..) mám dvě vysvetleni. 1. Třeba navštívit očního lékaře. 2. A to je pravděpodobnější, prostě se nudite a vymýšlite dotazy.
děda ben nezná a nudí se - Někdy to jde poznat i podle stylu psaní,opakující se pravopisné chyby,někdy podle slovosledu,podle položených otázek...a jiných indicií
ben: jako registrovaný si bonzujte co chcete.ne vždy bude vyřízeno kladně jak si bonzák představuje.
Pokud máte iPhone tak můžete sledovat stabilitu své chuze časem vám udělá statistiku jak dobře na tom jste a dá vám vědět jak na tom jste a jestli by jste neměli navštívit lékaře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.