Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakopávání

Od: da odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, v posledních dnech jsem spal každý den cca 5 hodin a dneska jsem víckrát zakopnul. Můžu se jednat o nějakou těžkou nemoc z toho zakopávání nebo to může být nepozornost při chůzi, která je způsobena malým spánkem. Děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Může to být obojí. Pokud se to nezlepší až začnete zas normálně spát, nechte se vyšetřit na neurologii. Zakopáváním začínají některé opravdu vážné nemoci.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obojí. Zdravím!

hodnocení

0x
Každý máme jiné potřeby, ale 5 hodin zase tak málo není. Taky záleží, kolik vám je.

hodnocení

0x
Pro všechny vaše takzvané "nehody"(bouchání do hlavy, laser v oku, zakopávání, atd...atd..) mám dvě vysvetleni.
1. Třeba navštívit očního lékaře.
2. A to je pravděpodobnější, prostě se nudite a vymýšlite dotazy.
ben®

juraja - jak přesně to víte, že je to vždy stejný tazatel? Lze to nějak doložit a přitom nebýt sys či admin? Jak to děláte?

Bene, - vím že v to nevěříte, ale tušení:)
ben®

juraja - tušení není důkaz a už vůbec ne rada či odpověď na dotaz. Možná se ve svých tušeních kroťte (Z1 + Z2).

Pokud máte podezření, máte možnost nahlášení pro porušení pravidel a nebojte, já to unesu.;)

děda ben nezná a nudí se - Někdy to jde poznat i podle stylu psaní,opakující se pravopisné chyby,někdy podle slovosledu,podle položených otázek...a jiných indicií

ben: jako registrovaný si bonzujte co chcete.ne vždy bude vyřízeno kladně jak si bonzák představuje.

Mě přijde, že je to normální hypochondr, takových je.

saldise
hodnocení

0x

Pokud máte iPhone tak můžete sledovat stabilitu své chuze časem vám udělá statistiku jak dobře na tom jste a dá vám vědět jak na tom jste a jestli by jste neměli navštívit lékaře

vindis
hodnocení

0x
v jakém věku? snad ne "v blbym věku"? (to jsem nepatří)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]