Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mě stále vrací bolest v krku?

Od: nnxg odpovědí: 17 změna:
Neléčím se žádnýma alergiema. Nemám slabou imunitu. Mám pestrou stravu a krmím se denně předraženýma vitamínama které stejnak vymočím. Tak čím to je? Je to strašně otravná záležitost, každej měsíc neustále aspoň jednou. Ani u toho nijak nesoplím, nekašlu jen mě tlačí v krku (nebo pri polykání). Což zmizí bud za den nebo až týden. e: ješte bych dodal že nejsem ani v žádným pokročilým věku a jsem nekuřák

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obvodny a ORL lekar to hodnotia ako?

fnene

nebyl jsem s tim u doktora

hodnocení

0x
Může to být mykóza.
nnxg
hodnocení

Léčím se s periorální dermatitidou jestli to s tím souvisí netuším

hodnocení

0x

Zdravím,

jen se zeptám, netrávíte mnoho času v klimatizovaném prostoru, práce, auto atd?

ps: neberte to špatně, ale pokud máte pestrou stravu, proč nějaké vitamíny?

bramburka

Nez navstivite ORL, zkuste namisto tech zbytecnych vitaminu denne kloktat nejakou dezinfekcni ustni vodou (napr. Meridol) a cucat islandsky lisejnik.
Ale pricin muze byt vic, je treba urcit diagnozu.

nnxg
hodnocení

Islandský lišejník cucám taky mi pomáhá obyče med s čajem jak jsem psal zmizí to do dne až do týdne. JEn nechápu proč se to pořád vrací. Ty vitamíny beru právě kvůli tomu.

lazenak
hodnocení

0x

Před pár lety mne v lázních začalo bolet v krku, několik dní to trvalo, samoléčba (cucací tabletky, alkohol) nepomohla, lázeňský lékař mi udělal test, měl jsem covid a poslali mě sanitkou domů. Co ti říká doktor?

jir
hodnocení

0x
Kolik je vám let, jestli to není tajné?
Možná je to důsledek předchozích přechozených a nedoléčených dřívějších "drobných" nemocí.
nnxg
hodnocení

29 před necelým rokem jsem se léčil s nějakým zánětem v krku, tahleta bolest se m ivrátila ale letos během zimního období takový to běžný nachlazení

michal21
hodnocení

0x
Vyloučit nemůžeme ani tumor.
nnxg
hodnocení

to bych měl ai i jinačí příznaky? :D

hodnocení

0x

Je docela možné, že v nosní mandli bydlí původce. Občas se probudí a pak se zase zlidní. Takto to bylo u mých vnuků. Vyndali nosní mandle a byl klid.

«Klid» nebude nadlouho. Mandle nejsou v těle pro srandu králíkům, mají významný podíl na imunitě.

liska5
hodnocení

0x

Jestli jíš zdravě, tak se necpi syntetickými vitamíny. A jak píšeš, že je stejně vymočíš, tak větší část ano, za cenu, že si zatěžuješ ledviny. Ty právě s mandlemi souvisí. Angíny sedají na ledviny. Proto na vyplavení pij čistou vodu, ber probiotika. Hodně tady dělá psychika, pohyb na čistém vzduchu a spánek. Ve stravě omez bílé: cukr, mléko, bílá mouka a přidej zelené, hlavně petržel...

doplněno 26.05.25 11:48:

Jsou případy, co běhají s pálením v krku na ORL a pak se zjistí, že mají v noci reflux, kdy se jícnem dostane zpětně trochu trávicích šťáv do krku a podráždí tam sliznici. Tady je dobré nejíst před spaním několik hodin, případně zvednout si pod hlavou, obecně se pepřecpávat, omezit kafe a dráždivé potraviny.

prostromek
hodnocení

0x

Zkuste toto a

na nějaké umělohmotné vitamíny se vyprdněte. Je v nich plno jedů.

gaea.cz/...

hodnocení

0x

Můžete mít mandlové kameny ... Sám zjistíte- vyplázněte hodně jazyk a podívejte se na obě strany myndlí...pokud tam objevíte bílé hrudky je to ono...odstraní se opatrně /uchošťourem/...někomu se tvoří opakovaně .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]