Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od včerejška mě trápí vodnatý prujem a chtěl bych se zeptat, co při něm jíst?
Mezi dalši přiznaky je občas škrundání v břiše jinak nic dalšího, žádné zvracení, žádné horečky.
Včera mě začalo bolet břicho a celou noc jsem chodil na záchod, nikde jsem na cestách nebyl, tak nwm, kde jsem k tomu přišel, mezi dalši přiznaky je občas škrundání v břiše jinak nic dalšího, žádné zvracení, žádné horečky.
Jako lék z lékarny jsem vzal Diosmectite a zatím nepomohl
Můžeš někoho vyslat do lékárny? Sežeň si Smecta, jsou to balíčky přírodního jílu, buď se rozpustí v cca 0.5 dcl vody nebo je už hotovy a sní se jen tak. Chutná jako karamela. Je to přírodní jíl a váže na sebe patogeny a vodu. Zabírá velice rychle. Ve špitálech mají vždycky při ruce. Fakt funguje, napsal ho dr. malým dětem, jejich rodičům i prarodičům. I veterinář dal psovi. Mám ho stále doma, už roky a je jen jeden lék rychlejší a to je Reasec. Ten zastaví peristaltiku střev. Je jen na předpis. Spása je ve Smectě!
Mate má pravdu. Zvláště pak banány naplní střeva a jsou pro ně pohlazením s dostatkem draslíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.