Nejste přihlášen/a.
Na jakékoliv tržnici tohoto typu.Ale je to mimo zákon a kdejaký hejl tam jedno tričko za pajsku nekoupí.
Jestli chcete jet na jistotu, jeďte do Sapy. Také jsem v tržnici nebyla asi 20 let a něco jsem tam vezla do Šatníku, tam se zastavil čas v minulém století, je to tam teď totálně mrtvé, smutný pohled... Tak abyste nebyl zklamaný...
Jezdím občas do Sapy do Tamdy, v Sapě seženete určitě, jela bych tam.
@yarda1 netuším, něco se sice dělo u vrátnice od tramvaje, tam to bylo ohrazené, ale na nějakou velkou rekonstrukci to tam nevypadalo.
V Sapě vždy narazíte na prodejce, kteří prodají i po kuse, samozřejmě za trochu vyšší cenu, než kdybyste toho koupil celý balík. Je jich tam spousta a všichni chtějí hlavně prodat. V Tiskařské v Malešicích byli také, sice také jako velkoobchod, ale prodávají také i po kusech.
Nejsem pražák, v holešovické tržnici jsem už dlouho nebyl, mám takový dojem, že se to tam rekonestuuje nebo vyklízí.
V tržnici SAPA jsem taky byl (taky je to už nějaká doba), spíš jen na čuměnou když se o ní tehdy dost psalo.
Získall jsem dojem, že kdo by tam chtěl něco koupit a nevyznal se tam, chtělo by to nějakého průvodce co se vyzná. Třeba jsem tam pokukoval pro nějakých klávesách pro děti, v jednom stánku jsem se poptal, prý to byl spíš velkoobchod a jednotlivé kusy neprodávali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.