Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spencer Tracy - název filmu kde hraje alkoholika

Od: weru odpovědí: 2 změna:

Věděl by někdo? Díky

doplněno 20.05.25 14:14:

A co se týče kvartálního alkoholismu, to tam zmiňují, v prvních deseti minutách. Kdo umí...:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hledal jsem takový film (jeho název), ale zatím jsem ho nenašel. Vy jste ten film někdy viděl/a? Znáte přibližně příběh toho filmu a další herce, kteří tam s ním hráli? Hrál tam skutečně pan Tracy? Mimochodem, pan Tracy byl skutečný (snad "jen" kvartální) alkoholik, měl deprese a zobal i nadměrně léky. Zdravím!

doplněno 20.05.25 14:15:

weru - a takto vznikají dezinformace . A nemáte zač.

weru
hodnocení

Aha, tak změna... Není to tak. Jen to přirovnávali, ten film, k jeho boji s alkoholem, v reálném životě. Jedná se o film Byl jsem lynčován. Je o tom řeč kolem 12. minuty.. ceskatelevize.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]