Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilátor nebo žiletka?

Od: jinny* odpovědí: 4 změna:

Poraďtě někdo, jaký způsob holení nohou způsobuje nejmenší problémy? Ohledně pupínků a podráždění, sedření kůže na nohách? Moc díky za vaše názory, Jinny

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlott*
hodnocení

0x

Já osobně mám raději žiletky. Ovšem když se nohy holí rychle nebo na sucho, pak většinou vznikne podráždění. Chce to i dobrou holící pěnu. Co se týče depilátoru, nemám to moc ozkoušený, bolí to jak sviňa a ... já už si to nepamatuju :) U mě jsou na prvním místě žiletky..

myse*
hodnocení

0x

používám oboje... na nohy depilátor, jinde žiletku...

jestli chcete něco 100% bez podráždění = chlupy... prostě se neholit...

janourecek*
hodnocení

0x

JÁ OSOBNĚ NA NOHY POUŽÍVÁM jen depilátor, sice to trošku bolí ale výsledek je pak lepší než žiletkou a vydrží dýl. sice mám vždycky podrážděnou kkůži z toho ale do dvou hodin mám nohy úplně hladký...

verdunka*
hodnocení

0x

OdpověĎ je jasná-depilátor:)

Žiletkou se dá lehce poranit,může téct krev a chloupky narostou cca za 3 dny,někdy déle.Další nevýhoda u žiletek je ta,že se dá použít tak maximálně 2krát nebo aspoň by měla.Naopak u depilátoru je to "na celý život",akorát se musí čistit což zabere opravdu minimum času:)Depilace sice bolí,tedy spíše ze začátku,první týdny holení,ale časem si člověk zvykne a je to OK.Já osobně se holím jednou za 2 týdny,někdy jednou za 3 týdny a je to opravdu velký rozdíl když to srovnáte s žiletkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]