Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doložení lekar.zprav při žádosti o inval.duchod

Od: barvicka odpovědí: 3 změna:
Dobry den žádám rodiči o invalidni důchod online. Žádost dokončena ale nechtělo to vložit lékařské zprávy. Dokládá je doktor až potom nebo jak to je? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
Vyřizovala jsem to známé. Napsala jsem - veškeré lékařské zprávy jsou založeny u obvodního lékaře.
Zatím se nikdo neozval, tak nevím, jak to dopadne.

Posudkář osloví obvoďáka a ten vystaví speciální tiskopis, v důchodové hantýrce se mu říká čtyřstovka, v němž uvede všechno podstatné z odborných vyšetření. Není tajemstvím, že když to obvoďák dobře popíše, posudkář to dobře posoudí.

hodnocení

0x

Co jsem měl-přidal jsem k žádosti, s tím, že další má praktik. Podával jsem papírově na podatelně. na první pokus na dp púosudkového jsem stáhnul ( v daný čas jsem byl v DPN asi 4 měsíce) Druhý pokus asi 1/4 roku po ukončení DPN-opět na podatelně a k posudkovému jsem již nešel. Přiznali ID 1°.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]