Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
potřeboval bych nějakou radu, protože už vážně nevím, jak dál a jestli je to vůbec možný. Jde o to, že jsem si asi od mých 15-16 začal říkat, že bych rád měl holku a začal jsem pro to reálně něco i dělat. Asi nebudu úplně dopodrobna psát, co všechno jsem zažil, no nicméně zůstalo jen u pár rande + obejmutí (na rande při přivítání a při loučení). Žádná pusa, nic, jen jednou jsem se chvíli s jednou holkou držel za ruku + jsem dostal náramek, ale to bylo celé takový omyl. Od tohoto roku jsem se velice posunul v odvaze a schopnosti vystupovat z komfortní zóny, navíc mi to začalo být mnohem víc jedno a začal jsem oslovovat v přirozených situacích a zároveň, když tam byly vzájemné pohledy, popř. když se mi fakt líbila, viz ta recepční z Plazmy nebo ještě předtím ta recepční z obchodního centra. Jde o to, že už jsem takhle využil asi 7-10 šancí od začátku tohoto roku (přesné číslo nevím) a vždy to skončilo buď tak, že byla zadaná, vdaná nebo mi sice dala kontakt, ale nedošlo ani k rande. Před 2 dny se mi stal zatím největší bizár. Došel jsem na rande, čekám na předem určeném místě a dojde mi zpráva že "už jsem na tom místě sice byla, ale nedokážu tam dojít znovu". Tak tam tak čekám, jestli se něco nestane a najednou v dáli vidím tu holku společně s její ségrou a psem. Ve chvíli, kdy mě vidí, obě začínají zdrhat někam pryč. Pak mi napíše, že se chovám jak piča, když jsem ji slušně napsal, že zde budu čekat do 18:50 max (sraz byl 18:30) a že pak odcházím a že ať se s ní rozloučí a dojde sem, když je tady vedle. A takovýchto nešťastných momentů bylo víc. S jinou holkou, se kterou mi to málem vyšlo, mi to nevyšlo jen kvůli tomu, že ve stejnou chvíli jsem byl nečekaně vyhozen z hokejového týmu a ona zároveň musela na měsíc do nemocnice. Předtím to zase nevyšlo, protože se přišlo na jeden můj školní průser... Zkrátka už několikrát jsem byl extrémně blízko, ale vždy to zhatila nějaká totální blbost nebo nešťastná shoda náhod. Nevím, no... Dělám toho dost, nečekám, občas to zkouším, zároveň nejsem zoufalý, že bych to zkoušel na každou ... koníčky též mám a i když je pravda, že se v tom až příliš hrabu, nepřijde mi, že bych byl nějak zoufalý(rok zpátky jsem určitě byl)... Potřebuji pomoct s tím, jak se teď v této situaci zachovat? Holky se po mně dost koukají a některé i projevují zájem, ale já už prostě začínám mít silné problémy s důvěrou a přestávám věřit lidem .. Nevím, jestli to mám zkoušet dál, nebo to úplně vytěsnit z hlavy? Prvně jsem si to zkoušel vyřešit sám se sebou, ale nedokážu přijít k žádnému konečnému rozhodnutí .. Takže budu rád za jakoukoliv radu, snad mi zde někdo pomůže. Jo a je mi 18
PS.: i rodina a kamarádi mi říkají, že takovou smůlu, jakou mám já, ještě nikdy nezažili nebo že je to fakt pech.
V srpnu se vlk narodil
a v září se jen lilo.
" Takový liják", dí vlče,
" já ještě nezažilo."
Kontrolní otázka: Chodíš nebo jsi chodil do tanečních a když ne tak proč ne?
Když jsem byl v tvém věku, tak jsem se zamilovával spíš platonicky a říkal jsem si, že až bude čas, tak to přijde. A ono to za několik let přišlo:
a vůbec, ale VŮBEC nic jsem nezmeškal.
Ale vy jste mládež nová, mládež fialová a kdo nemá "vztah"pokud možno už od školky, jako by neexistoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.