Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena injekce

Od: libor odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Jaká je cena injekce Hyaluronát? Hradí část ceny pojištovna? Kolik je zapotřebí injekcí během roku? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

doplněno 17.05.25 17:19: Jo do kolene, to jste měl napsat hned.
Pokud nemáte artrózu 2/3 stupně tak platíte vše.
Cena injekce
Cena injekce #2

hodnocení

2x
Není lepší sr zeptat přímo svého ortopeda? Mě řekl 3000 - nemám nárok na úhradu od pojišťovny.

hodnocení

0x

Kedze injekciu vam moze podat len zdravotny personal, hladal by som odpoved tam, vratane vhodnosti ci nevhodnosti takej liecby. Rovnako vam daju info o uhrade poistovnou.

hodnocení

0x
Záleží,zda tu injekci chcete do kloubů nebo v rámci plastické chirurgie.
Ceny se budou lišit.
pedro
hodnocení

Injekci chci do kolene jaká bude cena?

hodnocení

0x

Letošní únor 1219 Kč. To byla moje platba u VZP za 1 injekci. Byla to polovina ceny, druhou polovinu hradila pojišťovna. Pojišťovna se podílí na platbě jednou za rok. První injekce před cca 2 roky byla levnější. Vpich vůbec nebolel a úleva byla patrná. Při letošních injekcích do obou kolen jsem bolestí omdlévala a momentálně mám v jednom koleni velké bolesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]