Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaký máte názor případné recenze na tablety klouby artroza. Priessnitz kolagen+boswelie. Děkuji.
Já už nikoho o nesmysnosti takoých potravinových doplňků nebudu přesvědčovat. Sama mám vyměněnou kýčel už víc jak 10 let. Za tu dobu jsem slyšela a četla dptazy podobného typu. A všichni skončili ortopedovi na stole. Nic nedokáže nahradit odrbanou chrupavku v kloubu. Čím později, tím delší pořadník, tím pacientovi přibývají léta, ochabuje svalstvo, takže kloubu příliš nepomáhá, hůře se hojí, hůře rehabilituje.
Svatá pravda, podepisuji se pod každé slovo. Sama mám TEP kolene, 9 let. Právě jsem se vrátila z týdenního turistického pobytu v Rychlebských horách, každý den kolem 15 km. Chůze v pohodě. A ty krpály!
Nepomohou zázračné léky, injekce, nic. Jen radikální řešení - operace. Dnes se čeká i více než 2 roky. Chrupavka je jednou ošoupaná a nic ji nenahradí, žádné "kolagény"!
Kdybyste si přečetla všechny příspěvky, které tady na poradně na artrózu a bolesti kloubů jsou, nemusela jste svou otázku ani pokládat. Protože, pokud jste jen trochu rozumná, udělala byste si závěr sama. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.