Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaký máte názor případné recenze na tablety klouby artroza. Priessnitz kolagen+boswelie. Děkuji.
Já už nikoho o nesmysnosti takoých potravinových doplňků nebudu přesvědčovat. Sama mám vyměněnou kýčel už víc jak 10 let. Za tu dobu jsem slyšela a četla dptazy podobného typu. A všichni skončili ortopedovi na stole. Nic nedokáže nahradit odrbanou chrupavku v kloubu. Čím později, tím delší pořadník, tím pacientovi přibývají léta, ochabuje svalstvo, takže kloubu příliš nepomáhá, hůře se hojí, hůře rehabilituje. ![]()
Svatá pravda, podepisuji se pod každé slovo. Sama mám TEP kolene, 9 let. Právě jsem se vrátila z týdenního turistického pobytu v Rychlebských horách, každý den kolem 15 km. Chůze v pohodě. A ty krpály! ![]()
Nepomohou zázračné léky, injekce, nic. Jen radikální řešení - operace. Dnes se čeká i více než 2 roky. Chrupavka je jednou ošoupaná a nic ji nenahradí, žádné "kolagény"!
Kdybyste si přečetla všechny příspěvky, které tady na poradně na artrózu a bolesti kloubů jsou, nemusela jste svou otázku ani pokládat. Protože, pokud jste jen trochu rozumná, udělala byste si závěr sama.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.