Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prihlasit se k placeni poplatku sam?

Od: petrjak odpovědí: 4 změna:
Televize a rozhlas, a nebo pockat, az mne vyzvou?
K televizi mi uz osloveni prislo, tak jsem se pridal k jinemu clenu rodiny, ktery uz plati.
U rozhlasu asi nejsem vedeny vubec v evidenci a kdyz se divam na jejich stranky, muzu se zaregistrovat jen jako novy poplatnik, ale to nechci a ta moznost, abych se jen pripojil na stavajici sipo jako v pripade TV, se vubec nenabizi a ani to neni v napovede.
Nebo pockat az mne oslovi, jako v pripade TV?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Trošku slátanina, ale budiž.
Mám to chápat tak že bydlíte v rodině, kde se poplatky za tv a rádio už platí.
Tak proč by jste se někam hlásil.
Poplatky jsou za rodinu, ne osobu.
ben®
juraja - poplatky jsou za domácnost, což nemusí být nutně jen rodina. Ale, že je dotaz nejasný, tak to máte pravdu.
bene, - bydlí v rodině/domácnosti.
Přece nebudeme slovíčkařit:)
petrjak
hodnocení

Panove, slatanina to neni a juraja vi prd.
Plati se za domacnost a jinak poplatnikem je kazda osoba od 18 let. Takze jsem poplatnikem a mel bych se napraskat, ale protoze ziji ve spolecne domacnosti s osobou, ktera uz poplatek hradi, tak jsem od teto platby osvobozen, ale musim nahlasit jeji iniciale a spojovaci cislo sipo, kterym se to hradi. No a online tohle ale nejde, tak se ptam, jestli se na to vyprdnout a cekat az mi rozhlas sam napise, nebo to resit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]