Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahové problémy

Od: libor123 odpovědí: 6 změna:
Je mně 65 let a trápím se ve vztahu s 59-ti letou přítelkyní, už 2 roky. Téměř v ničem si nerozumíme, máme odlišné názory a sex také nic moc. Nedokážu se však rozhodnout, jak dál. Trpím, trápím se, bojím se, že už si nikoho nenajdu. Paní se mě líbí, ale povahově jsme odlišní. Co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jsem tvůj vrstevník, žiji v hezkém manželství, ale v tvém případě by mé rozhodnutí bylo jednoznačné:
Hezká tvářička a tělíčko jsou k ničemu, když ti jinak zkazí podzim života. Neváhej a pusť ji k vodě, hned budeš mít klid bez stresu. A novou přítelkyni intenzivně nehledej, tím se budeš jen zas stresovat a více pokazíš než vylepšíš, nech čas plynout. Jestli má nějaká přijít, určitě přijde!

hodnocení

4x
Je lepší bejt sám a v pohodě než mít přítelkyni a bejt denně ve stresu jen na to musíš přijít sám

hodnocení

2x

Píšete, že se bojíte, že už si nikoho nenajdete. Já to ale vidím jinak: Zůstanete s někým, s kým si nerozumíte, zjevně se ani nemáte rádi, nepatříte k sobě. V takovém vztahu bych se cítil jako dobrovolně ve vězení a to se musí projevit soustavnou frustrací a nervozitou, která vztah nakonec stejně potopí.

Vzhledem k Vašemu věku Vám jaksi nelze radit - máte vlastní hlavu. Ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že lepší klidná samota než nechtěná či dokonce nenáviděná společnost.

ltz
hodnocení

0x
Takový vztah by se dal snad ještě trochu ustát, kdybyste měl každý své bydlení. Po setkání pak každý do svého, kam byste se už těšil. Ale i tak v takovém vztahu se musíte cítit divně, svázaně, nepřináší vám radost, jenom to, že paní je pohledná a to je málo. To už je asi fakt lepší rozejít se a být zatím sám.

hodnocení

0x

Rozejít se. Být sám není problém, samé výhody.

hodnocení

0x
Rozejděte se. Starších žen je víc než mužů takže se nemusíte bát, že by jste si nikoho nenašel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]