Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje ještě Klenot Tv - objednávání po telefonu?

Od: myskol odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

dnes jsme hledali Klenot TV a mají snad jen www stránky co sem našel. Nebo to ještě někde vysílají? Tím myslím to, že to vysílají někde v TV a pak si může hned člověk po telefonu objednat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prosím vás, nakupujete levné cetky v hodnotě 5 korun za tisíce. Ta stanice okrádá lidi a ochotně jim sypete peníze. Podívejte se na toto video, a snad už tam nepošlete ani korunu.

telesoping
hodnocení

0x
Funguji, ale nevybavuju si na kde nebo na jake pozici, tyhle veci preskakuju. Muzu se podivat az budu u televize

hodnocení

0x

Jo, tenhle otravnej program kupodivu stále funguje. Často ho přeskakuju, když hledám něco, na co by se dalo koukat. Většinou brzo ráno. Na jaké frekvanci vysílají netuším, ale jestli na něj třeba zítra zase narazím, můžu to zjistit.

hodnocení

0x
Ještě nedávno jsem to zahlédl. Mimochodem ty šperky slevněné z 8 tisíc na tisícovku lze koupit bez problémů na alíku třeba za 10$. Naposledy mne zaujala nějaká ukrajinka z klenot tv prezentující ty vzácnosti evidentně po bramborové brigádě :)

mnd®
hodnocení

0x

Dnes v 8.30 hodin na TV Barandov. Jsem to našel v tv programu na netu.

myskol
hodnocení

Nejde o mě. Jen znám staršího člověka, co před pár lety do toho vložil statisíce. Tak mě jen zajímalo, jestli v tom může po telefonu pokračovat..

mll
hodnocení

0x

Klenot tv je snad jen reklamní blok (asi na Barrandově), podobné bloky mají i jiné televize. Je ale je několik dalších stanic, které to dělají 24 hodin denně. Třeba ABC TV, a nevzpomenu si na ty ostatní, mám je někde ke konci seznamu, takže normálně jsou mimo mé vnímání.

Jen si tak říkám, jestli je větší blbárna to sledovat, nebo tam účinkovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]