Na úvod napíšu, že jsem ve spokojeném dlouhodobém vztahu. Akorát si občas nemůžu odpustit vtipkování, úsměvy, popichování jiných mužů. A baví mě to. Nicméně nabídky na rande či rovnou sex odmítám. Měla bych se sebou něco dělat? Kdybych se musela tvářit, že mě zajímá jenom můj muž, jako by jedna moje část umřela. Fyzicky jsem věrná. Vlastně mi nejde o to mít sex jinde. Jen mě baví taková ta jiskřivá komunikace, kdy to obě strany baví a má to třeba i nádech zakázaného ovoce. Co byste mi doporučili? Nevycházet z domu mezi lidi? :D
Tak samo o sobě to není nic špatného a je to v pohodě. Problém ale je, že jednou se klidně může stát, že to zajde dále a pak se člověk nedokáže udržet, udělá chybu nebo cokoliv jiného a zejména u lidí kteří si myslí, že jim se to nikdy stát nemůže.
bozkov
Chodíme s partnerkou pravidelně na grupáče, orgie a sám si zajdu párkrát do měsíce do nevěstince. Je potřeba nebýt konzerva a trochu žít a hlavně používat to co máme. Jednou už to nepoužijeme a budeme potřebovat pleny ale do té doby to lze využívat se všemi ochranami a kompletní hygienou.
kovadlina
Tak teď tu některým spadla brada a zrudli závistí, že oni si můžou o tom nechat jen zdát hmm. Vy musíte mít munični sklad nebo za život těch zářezů bude trochu více na jednu pažbu Neříká se o mužích že auto a ženská se nepůjčuje? Děkuji, raději budu konzerva než být koryto ze kterého se může "nažrat" kde kdo a stačí jakým.zpusobem sme používání systémem. Akorát by mě zajímal druh ochrany a hygieny když těmito kontakty se propojujete na neviditelné úrovni a tu bohužel z krve nevymyjete navíc když na těle se vždy nachází mikroskopické ranky kudy pak může projít cokoli.. No jste prostě originální informační kanál...
A jak by se ti líbilo, kdyby to dělal tvůj partner? Na pláži by se otáčel za prsatýma turistkama, ani by nevnímal, co mu zrovna říkáš, usmíval se na ně, nebo to samé ve městě a nebo by se s nima dokázal dlouho vykecávat a bavit se v podstatě o ničem, to by ti nevadilo?
kovadlina
Néé asi ...urcitě to nedělají i tak, Každý co jezdí za sluníčkem a nosí sluneční brýle tak čumí po babách..hlavně nenápadně a flirtuji i chlapi a někdy i před ženou a dětmi...to je na odstřel
To co provádíte muži vnímají jinak než ženy. Prakticky jde z vaší strany o jasnou nabídku sexu. Pokračovat je možné, jen je třeba se pak nedivit, až si jeden silnější vezme co mu náleží a jestli s tím dál souhlasíte nebo ne už se ptát nebude.
Dobrý den, těžko posuzovat, když jsem u toho nebyl, ale dejte si pozor, aby to nějaký muž nevzal fakt vážně a neskončíte buď s rozbitou hub../obličejem nebo trochu znásilněná. Takové hrátky jsou riziko a také to nesvědčí moc hezky o Vaší povaze (tak trochu děvka, tak trochu, panička, tak trochu svatá). Mám pro Vás dobrou zprávu - až skončí Vaše atraktivita, tak skončí i toto, resp. už nebude ze strany mužů zájem. Zdravím!
P.S. Z domu klidně choďte, ale jen v doprovodu tchyně (jako na Sicílii ).
trochu znásilněná,trochu děvka - měl byste se mírnit ve svých názorech a úvahách o druhých lidech.Vaše vyjadřování tady na poradte.cz taky napovídá o tom jaký jste nečlověk.Většinou já,já,já.Taky máte asi ,,dobrou,, povahu a jste asi tak trochu svatej.
oleksiy - s tím, že jste registrován na poraďte "už" celé dva dny, si dovolujete posuzovat jiné? Proč bych měl tazatelce mazat "med kolem úst"? Není lepší vyjádřit se tak, jak to cítím? Tazatelka chce vědět, co vlastně je - tak jsem jí to napsal. A pokud jde o razantnější výrazy, tak na tom nejsem jinak, než řada dalších příspěvků zde na poradně. Ale to Vy, se svým přehledem, přeci víte, tak se navážejte i tam.
Přiznám se, mám to také tak. U mě se o intimnostech nedá vůbec ani uvažovat, ne tak mluvit. Ale mám ráda mužský smích a tu chviličku jiskření. Mám ráda mužský humor a mužský pohled na svět. Jasně že jsou bručouni, to poznám snad po čuchu a vyhnu se obloukem. Nesmyslné vtipkování, slovní hříčky, chichot řehot. Jak říkávala moje maninka: Na blbostě, to ty jsi kadet!
Neuvádíte jestli o tom partner ví a jestli mu to vadí a jaké jsou jeho pocity. Jeho pocity vás nezajímají? Využíváte toho, že jste ve vztahu dominantní, narcisticky založená, a on jen podpantoflák co s tím nemůže nic dělat? Jen se ptám jestli to tak, není to osočování. Ale možná pro jistotu by to chtělo navštívit psychologa a poradit se s ním. Nechat si udělat test osobnosti. Poruchy osobnosti fakt nejsou sranda, má to velký vliv na vychovávané dítě, jestli plánujete a děti kopírují vzory svých rodičů. Proč to není sranda, protože takový narcistický manžel nebo manželka předá dítěti že je lepší než ostatní a jejich děti často šikanují jiné děti ve škole. Takže s tím něco dělejte, zajděte si k psychologovi at vám na to a na vás řekne svůj názor a případně se nechtě klinicky vyšetřit.
helenka
No můj muž taky rád vtipkuje. Jako my se navzájem asi moc nehlídáme, nejsme moc velcí žárlivci, ale fyzická nevěra by nám vadila oběma.
Vy tu fyzickou nevěru považujete za nejhorší skutek, jenomže ta emocionální nevěra je mnohdy pro toho druhého partnera horší, než úlet bez emocí. Ve vztahu je spíš problém, že mate někoho dlouhodobě v hlavě a při sexu s partnerem myslíte na někoho jiného.
Jsou dokonce i takoví muži, které velmi vzrušuje představa a nebo i skutečnost, že má jejich žena sex s jinými mužem. Asi jich není mnoho, ale jsou. Takže pokud to partnera nezraňuje, užívejte, dokud to jde a názory ostatních hoďte za hlavu.
Helenko, buďte veselá a dělejte co chcete a jak chcete. Pokud to nikomu neubližuje a nikoho neuráží, tak není problém. Věřím, že i váš partner je veselá kopa a žádný škarohlíd. A na škarohlídy a karatele tady se vykašlete, úsměv je víc! A pro babkuzov...ale babi, ještě jste mladá, co budete říkat v devadesáti? Takže taky...úsměv. Krásné sluníčkové dny všem tady!
To záleží i na vašem vztahu a partnerovi, o kterém nepíšete nic. Pokud mu to vadí a záleží vám na vztahu, mohla byste zvážit změnu chování. Protože flirt s cizími muži není to, co by musel partner snášet. Na druhou stranu, vy svoji přirozenost těžko zněníte, tedy těžko se začnete chovat jinak na základě nějakých rad. No a pokud jste zde hledala nějaké argumenty pro partnera, něco jako: "Podívej, tady všicni píšou, že je to normální!", tak to asi úplně ne. A co se týče partnera, tak asi věděl, že si vybral koketu, tedy nemůže čekat, že se to změní.
helenka
Můj muž není moc žárlivý. Taky se baví s kdekým, s muži i ženami. Asi je to hlavně o nás dvou. Ne o tom, jak to má většina.
Asi jsem přemýšlela, jestli se mám změnit. Někteří lidi mě pomlouvali. Že prý můj chlap je chudák. Ale vlastně on není ve skutečnosti moc jiný než já. Tak ať si lidi říkají, co chcou.
viz mettaxa. doma bych vás nechtěl. ale jestli si tak s partnerem vyhovujete, tak to řešit nemusíte. jen to taky může být beuzohledné k těm, se kterýma flirtujete.
Nevím jak to mají ostatní, ale za sebe, z pohledu muže, bych o takovou ženu neměl zájem ani náhodou. Jsem možná hodně tradiční, ale flirtování s jinými muži, když má chlapa, mi přijde nevhodné. Ani kdyby byla volná, vyhnul bych se jí obloukem (Co se vztahu týče, leckdo by mohl namítnout a co pouze na sex? Tam by to bylo asi fuk. Pravda). Tohle fakt za mě ne.
Hrajete si prostě s ohněm a možná se trochu začít krotit? píšete dlouhodobý... takže nebudete nějaká rozverná koketni dvacitka Aby jednou nezajiskřilo vám až na vás vyběhne s pěsti nějaká blízká ženská nějakého chlapa, většinou si tím snaží ženy (nejen) dokázat ze ještě dokážou nažhavit cizího chlapa když ten její už se moc nechytá. Jste si vždy jistá že to baví obě strany pokud si to s dotyčným nevyjasnite předem nebo už vás znají že to zkoušíte všude možně...ono už to pak vypadá i trapně. Jsem sama a mám ráda cerny humor i dvojsmysly a že je na ně čeština bohatá. Někdy se to opravdu nehodí a žena se tim spis shodí než získá body(jak kde že) No myslím že slovo neni tak hrozné, a komu to vadí tak tu řeč stejne stoči jinam nebo ukončí a nazdar. Dnešní provokativní móda kdy fakt muž nemusí ani použit svou fantazii a vidí vše aniž by se musel nějak namáhat a hledat správný úhel aby něco lahodné jeho oku aspoň zahlédl je úplné dno mnoha žen. Zase to mají jednodušší když se hledají pokud se líbí muži co žena ukazuje v podstatě každému, pak už se svlékne muž nebo otevře prkenici a se uvidí co bude dál že...spíše mě zajímá jestli si muž váží ženy kterou vlastně skoro nahou předvádí všem...tak ale bezobaláč je teď hodně v kurzu
helenka
Právě se neoblékám vyzývavě, ale občas mi právě ujede nějaký ten dvojsmysl třeba. Ale určitě neflirtuju úplně s každým za každou cenu. Většinou je tam myslím nějaká sympatie a uvolněná atmosféra prostě. Kolikrát začnou vtipkovat i ti muži a já se akorát připojím.
kovadlina
Nevím záleží jak to citi váš muž a jak se cítíte vy, berete to jako veselou lechtivou konverzaci nebo sváděni v tom je rozdíl. protože pak by i vyprávění sprostých vtipů a zpívání v hospodě mezi známými bylo flirtování a tam taky každý ví kdo ke komu patří a co si může dovolit už bývá většinou nastaveno je to jejich společný druh humoru. Já za sebe moje vtipkovani neberu jako svádění,zalezi i jak se citim pokud naopak na me takto nekdo promluví nejsem moc společenský človek takže nikam nechodim ale jsou známí nebo rodina s kterými se někdy vtipkuje i na toto téma, nemám ráda když jsou lidi smutní protože to naciťuju a nějaký vtip mě třeba napadne ale nemyslim to tak že potřebuju upoutat toho člověka mám radost když se někdo zasměje, většinou mým trapným vtipům v práci no vždycky každému reknu jak.to.myslim ale ovlivnit stejně.muzete jen to co si myslíte vy,připomněla.jste.mi bývalou kolegyni byla.uz starší a byla prostě ukecana a zábavná vedla větší kolektiv lidi i mužů a tam kdyz se dělají různé fory tak to někomu může taky připadat jako flirtováni.kdysi ji jedna taky řekla že je k,,va. Tak ji klidem odpověděla že jen ku..a ku..u pozná. vždycky u druhých vidíme jen to co známe v sobě a to taky soudíme. Někdo to neřeší záleží na každém jak sebe vidí a co cítí, druhému to nevysvětlite bude si myslet svoje. Jen Helenko odpovídám na to že jste to nazvala flirtováním a co to znamená pro vás víte jen vy,pro někoho je flirtování i dlouhý pohledy do očí nebo prohrabnutí vlasů úsměvy atd. Jde jen o to jak to máte s mužem mezi sebou vyjasněné a víte kam smíte zajít. Já už to nechci řešit proto jsem sama a nikoho nehledám.on i člověk mockrát zklamaný to bude vidět jinak než někdo kdo si užívá Život sevšímvšudy. Nejde to vidět jen z jedné strany aspoň za mě.
Tak já nevím, tazatelka si nějak odporuje ... Sex odmítá a přitom si nemůže odpustit popichování od jiných můžu... Kde je hranice mezi pouhým popichováním a sexem? Určuje se pravítkem nebo stopkama?
Každou ženu těší, když je o ni zájem, takže je asi normální, když na to kladně reaguje. Když to jsou jen řeči, tak je to asi v pohodě, jen si musíte dát pozor na muže, kteří si to vysvětlí jako "ta mě chce" a pak dokážou být i dost otravní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.