Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobyt ve špitále

Od: jarin® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

moc nemam se špitalama zkušenosti, ale jdu v pátek na zákrok, na rozšíření jícnu. Posledně jsem přišel ten den na zákrok, večer mi udělali odběry krve jestli to nekrvácí a i když to bylo dobrý, tak mě pustili až druhý den ráno.
Teď tam mám přijít den před zákrokem, což je za me non sense a zkoušel jsem to ukecat abych tam přišel zase ten den rovnou na zákrok, ale bylo mi řečeno, že už to tak mají objednaný to lůžko na 15 a 16 a na 17 tam to lůžko už nemám, tak sestra si myslí, že když ty odběry budou dobrý tak mě v pátek večer pustí.

Kdyz teda na 17. nemam lůžko, tak to berou tak, že mě pustí 17 po vizitě, nebo uz 16. Je tady nějaká staniční sestra?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x
16.po vizitě.

oleksiy*
hodnocení

0x

A když ty odběry nebo potom ten samotný zákrok bude špatný,tak možná dvacátýho - ale až příští měsíc.Nikoho si ve špitále nedrží déle než je nutné,ale chybička se vloudit může.Proto se v dnešní době skoro ke všem doktorům objednává dopředu - od neurologa,urologa,ECHO,holter,cukrovkáři,zubař...vyjímkou jsou v nemocnicích akutní a pohotovostní stavy,dovoz erzetou... - na tyto případy mají vyčleněný určitý počet lůžek třeba i na jiném oddělení.

hodnocení

Ještě doplňujici dotaz, v té zprávě mám napsaný, že hospitalizace je 15.5 ale není tam napsaný v kolik hodin mám přijít, stejně tak tam není napsaný, jestli mám přijít na lačno nebo ne. V tom případě můžu přijít odpoledne a nemusím držet hladovku? Chci tam radši zavolat ještě, ale nějak brzo ráno nebo dopoledne se mi tam chodit nechce.

mate59

Zavolejte tam,sestra vám poví čas,možná mají výkony naplánovány,nejste sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]