Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc nemam se špitalama zkušenosti, ale jdu v pátek na zákrok, na rozšíření jícnu. Posledně jsem přišel ten den na zákrok, večer mi udělali odběry krve jestli to nekrvácí a i když to bylo dobrý, tak mě pustili až druhý den ráno.
Teď tam mám přijít den před zákrokem, což je za me non sense a zkoušel jsem to ukecat abych tam přišel zase ten den rovnou na zákrok, ale bylo mi řečeno, že už to tak mají objednaný to lůžko na 15 a 16 a na 17 tam to lůžko už nemám, tak sestra si myslí, že když ty odběry budou dobrý tak mě v pátek večer pustí.
Kdyz teda na 17. nemam lůžko, tak to berou tak, že mě pustí 17 po vizitě, nebo uz 16. Je tady nějaká staniční sestra?
A když ty odběry nebo potom ten samotný zákrok bude špatný,tak možná dvacátýho - ale až příští měsíc.Nikoho si ve špitále nedrží déle než je nutné,ale chybička se vloudit může.Proto se v dnešní době skoro ke všem doktorům objednává dopředu - od neurologa,urologa,ECHO,holter,cukrovkáři,zubař...vyjímkou jsou v nemocnicích akutní a pohotovostní stavy,dovoz erzetou... - na tyto případy mají vyčleněný určitý počet lůžek třeba i na jiném oddělení.
Ještě doplňujici dotaz, v té zprávě mám napsaný, že hospitalizace je 15.5 ale není tam napsaný v kolik hodin mám přijít, stejně tak tam není napsaný, jestli mám přijít na lačno nebo ne. V tom případě můžu přijít odpoledne a nemusím držet hladovku? Chci tam radši zavolat ještě, ale nějak brzo ráno nebo dopoledne se mi tam chodit nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.