Nejste přihlášen/a.
Ľutujem Vás, že Vás otravujú moji krajania, ak to nie je "trolová otázka"...
Ak sa pýtaju, či je to Vaše číslo, odpoveď je jednoduchá, určite to je Vaše číslo.
Neuvádzajte žiadne údaje, identitu, a pod. Asi majú aj veľa peňazí, hovor nie je
najlacnejší. Možno si Vás aj niekto oťukáva, možno má aj zámer. Ak by toho bolo
velmi veľa, oslovte Vášho telekomunikačného dodávateľa, nech "natvrdo" dočastne
zablokuje "SK". Do úvahy by mohla prísť aj polícia...
Měl jsem před pár lety podobnou zkušenost. Neustále mi volal automat a nabízel fotovoltaiku. Přestože jsem říkal, že si nepřeju aby mi volali, tak se to neustále opakovalo, měl jsem i několik telefonátů za den, pokaždé z jiného čísla. Nejspíš měli ten krám vadný či blbě naprogramovaný. Vyřešil jsem to tak, že jsem si ho vyslechl a projevil zájem. Druhý den mi volal člověk z firmy, kterého jsem sepsul a požádal o výmaz mého čísla z jejich databáze. Zároveň jsem na firmu podal stížnost na ČTÚ. Od té chvíle byl klid.
Ak by so mal do Česka volať o pomoc,
tak iba preto, že tu máme pána FICA a spol...
Pred tým sme tu mali meČIARA, a pred tým komunistov...
jano 123 - ano, není Vám co závidět. U nás se už hodně lidí těší na volby, že prý po nich nám udělá dobře jiný Slovák, který se tady usadil . Těžko říci, kam potom volat o pomoc. Vy ho zpátky vrátit na Slovensko nechcete? Asi ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.