Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, je to možná banalita a za pár dní se tomu jen zasměju. Můj problém spočívá v tom, že jsem se po pěti letech rozešla s přítelem, byl to rozchod z mé strany a důvody nejsou důležité, hlavní problém je v tom, že on si teď našel jinou partnerku, po týdnu od našeho rozchodu. Dál se vídáme a jsme přátelé, ale strašně mě to mrzí, vím že nemám čekat, že bude truchlit, ale také jsem nečekala, že si tak rychle najde náhradu. On se ani rozcházet nechtěl. Nechci novou partnerku nijak pomlouvat, ale vživotě bych neřekla, že bude zrovna s touto(je to naprostý opak mě) ne jen já jsem z toho překvapená i naši přátelé jsou v údivu, každý mi říká, že to udělal jen na truc. Co si o tom mám myslet a hlavně jak se s tím vyrovnat, sice navenek působím, že je vše v pořádku, ale vnitřně mě to ničí.
co jinýho chce to jen čas a nic víc vám nepomůže když půjdete na tu oslavu jen se vám vrátí vzpomínky...a nedej bože když tam bude ta nová jakože ji natruc přivede,zkuste ho překvapit sama a nechodte ukažte že je vám lhostejný-koneckonců ste to chtěla tak se neohlížejte dozadu ale jen dopředu na začátek zkusit třeba plavečák.co když tam bude pro vás nějakej sympatickej plavčík...hlavně chodit mezi lidi a do společnosti,sportovat...ale každá rada drahá s tim se člověk musí vypořádat sám...a trvá to dlouho,každej kdo měl dlouholetý vztah tak si občas vzpomene,akorát to srdíčko už tak hezky nebuší...trpělivost
People, já vím že je to těžké radit, abyste si z toho nic nedělala. Já si myslím, že Vašemu bývalému se dokonale podařilo to, čeho chtěl docílit. Pomstít se, dát Vám okusit hořkost, kterou ochutnal on díky Vám. Je to z jeho strany čistá odveta, určitě se s ní netají a vodí si jí hodně okatě. Možná, když Vás vidí z dáli, jak jdete, tak novou dívku rychle obejme a políbí. Tu dívku neřešte, podle mě je chudák, kterou za chvíli nechá a doplatí na to. Bude nešťastná a nemůže za to.
Vypadá to, jako by vás vaše rozhodnutí nyní mrzelo... Nejlépe zapomenout na to co bylo a už se neohlížet do minulosti. Dívejte se jen vpřed, budoucnost je ve vašich rukách, tak si ji udělejte co nejpříjemnější! Hodně štěstí!
1) Tak podle psychosexuologů vadí chlapům ten chlap, který byl po nich...pokud xchcete pocioty oplatit, na Vašem místě bych si také někoho obratem našel, a to tak aby to dotyčný obratem vědel, pak bude mít obdobné pocity jako Vy...Bude to tak lepší, protože kdyby jste se časem opět chtěli dát dohromady, bylo by to vyrovnané...on měl někoho po Vás, vy někoho po něm...nebylo by si co vyčítat...
2.) Protože jste se s ním rozešla Vy, s nejěvtší pravděpodobností jste si s ním nerozuměla, nebo Vám dokonce nevoněl, to píšu schválně, protože když si dva lidé nevyhovují z fyziologickégo hlediska, jsou nevyhovující na celý život...na rozdíl od povahy, rysů osobnosti, charakterových vlastností atd...feromony přetvořit nelze...Kdyby jste něco nechápala, přečtěte su nějako brožurku, nebo saroindickou kámasútru...V tom případě jste udělal jen a jen dobře a máte důvod radovat se
3.) doporučovaná náhradní činnost, v případš ztráty partnera, jako jsou jiné aktivity-sportování, kutilství , čtení, studium atd, vůbec nefungují...Potřebujete jiného chlapa...Tím bude vše vyřešeno...a protože je chlapů všude jako máku, nevidím v tom žádný problém...
4.) Pokud chcete viditelný argumet toho, jak je Vaše vnitřní sebeničení zbytečné a hloupé, i když lidské a přirozené, koukejte za jasné noci chvilku upřeně na hvězdnou oblohu...uvidíte komety jak s enajednou objevím prudce vzplanou, proletí oblohou a vzápětí hasnou, jejich pouť končí...Pak Vám dojde, že vaše pocity ve srovnání s vesmírem nejsou nic...
Jenže já mu to oplácet nechci, chci si užívat volnosti, nechci si najít někoho jen proto, abych se někomu mstila, to není fér pro nikoho, ale proč to dělá on nechápu.
tak si té volnosti užívejte a nezajímejte se o to, co a proč on dělá, stejně to asi nepochopíte...dokud se ho nezeptáte...když to cchete vědet, tak se ho zeptejte rovnou...Normální a logické je, že kdy jste se na něj vyjašlala, a on chce někoho mít, tak si prostě někoho našel...On si asi volnosti užívat nepotřebuje, ale chce mít někoho, tak ted ho má...V žádném případě to z jeho strany není msta, ale racionální reakce, co by jste chtěla? Aby truchlil půl roku? Nebo 10 let? A myslel jen na vás, p večerech brečel a chodil jako bez duše? ASi mu dopsšli, že je vše pryč...PRYČ...Pokud neuvedete, proč jste se s ním rozešla, jasné důvody, vše co se tady napíše kolem této kauzy je jen písmenková vata...VATA, VATA, VATA...metodicky spráné je začít od příčin, a ty nikdo nezná, jen vy sama...teď už snad máte ve všem jasno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.