Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti na varlatech

Od: audrosek odpovědí: 10 změna:

Ahoj, je mi 18 let, a chtěl bych se zeptat. Občas mám bolesti v rozkroku, přímo na vlarlatech. Někdy se kontroluji, jestli něco nenahmatám, ale nic podezřelého jsem nenašel, až na dnešek. Vedle pravého varlete jsem něco nahmatal, netuším jestli to je jeho součástí nebo jestli to je něco špatného. Taky mi přijde že pravé je trošičku větší, jako by mi nateklo. Ale když se ho dotknu, žádné bolesti. Ale ty bolesti jak někdy mívám, nejsou tak velké. Fakt takové lehoučké, ale zaznamenám je.

Nevíte co to bude? Vím, a taky navštívím svého lékaře. Ale nesetkal jste se někdo s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mu
hodnocení

1x
Může být varikokéla. Bolesti a pocit tíhy ve varlatech. Lze pohmatem cítit žilní pletence.
audrosek
hodnocení

Ano, něco takového tam cítím

mu
Jak to dopadlo?
audrousek
Zdravíčko, byl jsem poslán na urologii, takže v pondělí mě čeká ultrazvuk apod.
mu
12.05.25 15:56
Je to OK?
ks
12.05.25 16:25
To varle?
audrousek
Dneska proběhl odběr moči apod... zítra mě čeká finální vyšetření s výsledky

prostromek
hodnocení

0x

Ač mladý, tak zodpovědný. Řekněte hlavně rodičům a řešte.

Možná ještě dětský, nebo pokud je již zvolen obvodní, jinak pánové chodí na urologii.

Doporučuji učitě neotálet. Jestli máte prázdniny, klidně již zítra v pátek.

audrosek
Mám už obvodního, a doma už o tom ví. Zítra si zajdu k lékaři, a uvidím co s tím.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, dobrý postup. Tak mě tak napadá,co tzv. "plný pytel"? To taky jakoby tlačí, při správné péči o aparát je třeba jej používat a pravidelně vyprazdňovat. Je to i prevence rakoviny prostaty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]