Zdravím 7září jsem se velmi silně praštil do hlavy o hranu bojleru když jsem se "vyšvihl" nahoru pak jsem cca půl hodiny na to usnul předtím jsem byl svěží a od té doby trpim takovou zvláštní pernamentí únavou. Dělá mi hrozné problémy udržet se vzhůru podotýkám ne někdy ale každý den taky z té oblasti kde jsem se praštil cítím takový zvláštní tlak někdy i bolest ale nejvíc mi dělá problém ta únava předtím jsem byl třeba ve 2 v noci úplně ok teď třeba v půl 7 večer jsem total vyřízený a v podstatě jen ležím a chodím do práce protože nemám na nic absolutně energii jsem rád když vůbec přežijí den. Budu rád za každou radu kam stím nebo co by pomohlo.
A nenapadlo Vás jít k lékaři? Tehdy by se otřes mozku projevil nevolností a zvracením. Ten horší dvojitým viděním, necitlivostí některých částí těla. Samozřejmě hlava bolí a někdy ještě víc svaly šíje, krk, který ten záškub při úderu "vychytá".
Taky je možné, že úder do hlavy a ona permanentní únava spolu nesouvisí. Proto si zajděte svému praktic. lékaři. On Vám dá žádanku na více vyšetření. Možná jen máte málo železa. Nepíšete nic o svém životním stylu, ani věk, stres, stravování, nadváha, pohyb, nemoci, léky,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.