Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit jak mám postupovat, když mi přijede autobus pokaždé se zpožděním?
Jezdím autobusem ze stanice Vodslivy č. 483 a přestupem v Ostředku na linku 770. Autobus by měl jet z Vodsliv 15.45 jenže tam už dorazí se zpožděním 20 minut. To ještě 770 do Benešova čekala v Ostředku. Včera už to bylo přehnané. Autobus 483 jel skoro o půl hodiny později. Samozřejmě autobus č. 770 odjel podle podle jízdního řádu. Mrznula jsem v O středku a nakonec objednala taxi. Nakonec jsem se dnes vypravila do kanceláře na spojení, kde mi operátorka poradila na koho mám poslat stížnost. Jenže odpoledne už tam seděl jiný pán a ten mi řekl jinou adresu, ale, že peníze co jsem utratila za jednu zastávku tj. 30 kč a taxika 403 kč stejně nedostanu. Byl to řidič z Ukrajiny a nerozuměl mi a ani nevěděl kam má jet. Budeme asi cizinci ve vlastní zemi.
Budu ráda, když mi někdo opravdu poradí jak se mám zachovat Marešová
Letmým pohledem do jízdního řádu jsem zjistil, že ty dvě adresy budou na ČSAD Benešov a Arriva City, neb linku 483 jezdí dva dopravci. V daném jízdním řádu jsem se nedopátral, který spoj jezdí který dopravce. Což tak vzít telefon a zavolat na v jízdním řádu uvedená telefonní čísla?
ČSAD Benešov s.r.o.,Blanická 960,258 01 Vlašim, tel. 317 840 815
ARRIVA CITY s.r.o. U Stavoservisu 692/1b,108 00 Praha 10, tel. +420234125238
Dobrý den, takže nyní máte dvě adresy, kam si můžete stěžovat. Učiňte tak. Zdravím!
P.S. S tím Ukrajincem je to jen "vlastenecký" výmysl, že? Dnes má každý řidič v autě či mobilu navigaci.
georgina - a jak to bylo ve skutečnosti a pravdivě s tím Ukrajincem? Bylo by něco jinak, kdyby byl jiné národnosti? Nejste trochu xenofobní nebo falešná vlastenka?
Je spousta dojíždějících lidí... a řeší to každý podle svých možností. Ukrajince do toho netahejte - ten řidič plní nařízení a nastavení od zaměstnavatele. Čech za ty peníze to dělat nechce...
Jestli si chcete jen stěžovat, můžete na různých webec, adresách, telefonech - ale nepomůže vám to.
Pokud to chcete řešit, máte možnosti...
- UBER nebo spolujízda
- jezdit dříve / později
- jezdit na vlastním kole, motorce, autem
- změnit zaměstnavatele, pokud ta cesta je do/z práce
- svoz zaměstnanců zaměstnavatelem
A další - dle životní situace, lokality atd.
Děkuji za odpovědi. Opravdu nejsem paní, která si ráda stěžuje, ale, když po čtyř hodinové práci na zahradě dorazíte za 30 kč o jednu zastávku dál a tam ještě v té zimě čekáte skoro hodinu asi by jste mluvil jinak. Všade už sem si to zjistila až se přišlo, že je jízdní řád nastavený špatně.
georgina
Však tady je to právě 60 minut, 770 jezdí v tom čase po hodině. Takže zpoždění v cílové zastávce 60 a víc minut bychom měli. Ale tam jsou i nějaké další podmínky, jako cena jízdenky minimálně tuším 4€. Bývala i podmínka, že to musí být mezinárodní spojení, ale ta už asi padla.
To že odpověď bude nějaká taková zdvořilostní, že je to mrzí, ale nic s tím neudělají, o tom nepochybuju.
Kromě obou dopravců (i když zdá se, že obě linky provozuje čsad benešov, arriva v tom nemá žádný podíl) je možné si stěžovat ještě u organizátora dopravy (ropid) nebo u toho, kdo to objednává a platí (kraj, město, obec). Ale se zácpou na dálnici, která v pondělí byla toho fakt moc neudělá (770 jede po okreskách, 483 neznám, ale nevypadá to na dálniční spoj).
Mimochodem neměla by ta jedna zastávka být za 20 korun - do 15 minut se to v pohodě vejde. Pak by mohla být naděje dostat zpátky aspoň tu nevyužitou část (10 korun), která byla zřejmě počítaná na zbytek cesty a kterou kvůli zpoždění nebylo možné využít.
Autobusy maji zpoždění jen, když to nepotřebujete. Párkrát mě už ujela 401, protože má jet v 00 a přípoj (neni to přípoj, ale většinou se povede) má přijet v 59.
A to nemluvim o nepřípoji z jedné vesnice. Do vlašimi přijížděl přesně 5 minut před odjezdem autobusu na Prahu. Občas se stíhal (díky zpoždění toho "pražáku"). Jednou jsme se dali do řeči na zastávce s nějakým pánem, který se ptal, jak nám to spojení vyhovuje, tak jsme to pochválili, právě ale s tím, že ve Vlašimi musíme přes hodinu čekat. Z toho pána se vyklubal nějaký místostarosta, když nás příště potkal. Říkal, že už tu stížnost zaslal na ropid (prý ve smyslu, kdo vymyslel takovou pitomost, autobus, co nemá žádný přípoj) a říkal, že odpověděli, že do nového jízdního řádu to zapracujou. Což se taky stalo, teď je tam přípoj přímo vzorový na vlak i na autobus.
Já bych jako řešení viděl naplánovat cestu jinak, ale pokud je spojení postavené tak, že se nedá jet jinak, tak s tím moc neuděláte. To musí organizátor dopravy, který nastavuje podmínky čekání. Taky je dobré řidičovi říct, že přestupujete. A případně když to vypadá na zpoždění, tak se ptát, jestli 770 počká (on pak nějak může poslat požadavek, že má někoho, kdo chce přestoupit). No ale pokud umí jen rusky a ukrajinsky, tak to je těžká domluva, aspoň pro nás mladší, kterým se ruština vyhnula.
Dobrý den.
Napsala jsem e maili na všechny strany. Poslali mi odpověď z Ropidu, že tento jízdní řád je špatný, bude se muset předělat.
Jinak by každý ukrajinec podle Městského úřadu měl znát aspoň minimum z češtiny. Loni jsem také jezdila do zimy s řidičem z Ukrajiny a bylo to v pohodě.
S pozdravem
Marešová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.