Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit s jedním mužem. Před půl rokem jsem nastoupila do zaměstnání kde jsem tak nějak ,,vycítila,,že má o mě zájem jeden kolega. Problém byl v tom, že byl vždycky ke mě milý a ochotný ale já z počátku byla na něj děsně arogantní. Ke všem jiným jsem byla úplně v pohodě jen u něj vždycky jen se přiblížil tak jsem hned byla děsně protivná až mě to pak samo začlo vadit.Pak po delší době mě už ignoroval a to mě začalo dost vadit připustila jsem si, že mi není vůbec lhostejný a jelikož v tomhle nejsem zrovna sebevědomá tak jsem mu poslala osobní dopis kde jsem mu hned nenapsala kdo jsem ale nějaké takové malé nápovědy a tak a že mi děsně imponuje.začli jsme si psát.později když jsme se sešli tak mi řekl, že při těch nápovědách mu to došlo asi po třetím mailu a že byl děsně rád, že jsem to byla já jen že trochu váhal z důvodu toho že věděl že mám dlouholetou známost.Tak jsme si chvíli psali a před měsícem jsme měli první schůzku.V čem je problém?Když jsme spolu tak mám pocit že nám je oběma moc hezky(i spali jsme spolu).Jsme oba z jiného města takže se vidíme jednou týdně, problém je ten že mám z něj rozpoluplné pocity.Je ke mně milý, pozorný, galantní, vtipný ale takový uzavřený až tajemný(ve znamení panna 29-já kozoroh 23). Takhle přes týden co se nevidíme mu hodně píši emaily o mě a tak takže mám pocit že o mě ví hodně ale já o něm nevím skoro nic.Ale pak v reálu se mě neptá snad na nic o mě. když se zeptám já na něj když má nějaké problémy a chci o něm něco vědět vždycky tak tajemně odpoví-vůbec se v něm nevyznám.Co se týče schůzek tak vždycky se snaží dát přednost mě před vším ostatním a vše ostatní odsune aby jsme byli spolu.I co se týče psaní sms tak jsem většinou první já co píše když jsme mu to napsala že mi to vadí že nenapíše on tak hned pár dní začal psát první-aspon na chvíli mám pocit že co se týče mě tak do toho dávám snad všechno snažím se zajímat, podporovat, psát ale z jeho strany vůbec netuším co si myslet.Jednou mi psal že co se týče citů tak že se mu city dávají šíleně těžce najevo ale že by chtěl aby to vedlo k něčemu vážnějšímu...já fakt nevím co si o něm myslet.Nevím jestli mě má jen na sex nebo to myslí upřímně jen je opatrný a uzavřenější?Je mu 29 od kolegyn vím že je delší dobu už sám-že si i doma spousta věcí zařídí sám. absolutně netuším jak na něj.Mám dojem že touhle cestou to nepovede. Nevím zda mu přestat psát ať se také snaží nebo fakt nevím.Už jsme zkoušela mu naschvál i psát takové ty erotické sms abych poznala jak bude reagovat a on na ně nikdy neodpoví.a když jsem se ho na to jednou ptala jestli mu jde jen o to tak řekl, že ho to uráží když si tohle myslím.Fakt nevím jak na něj a co si o něm myslet.Děkuji za mužské rady pořípadě i ženské
Dobrý den,čistě jen můj názor:dle mě Vás má rád už když vás viděl musela přeskočit ona pověstná jiskra,určitě je trochu stydlín a dává prostor Vám zároven se ale bojí Vám kazit Váš vztah kterej je dlouhodobý a čeká co se z toho vyvine tak nějak samo a stydí se vám dávat a opětovat své city,možná mu píšeete zbytečně mnoho sms a mailů a on neví co psát protože má pocit že vše už víte...,spíše dává na vybranou-bud já nebo váš současný přítel,myslim že stojí o dlouhodobý vztah proto byl dlouho sám a čekal až se zamiluje ale sám neví jeslti je to láska...zkuste se více otevřít pozvat ho někam kam to nečeká,zážitek co nečeká aby byl více otevřenej a "rozpovídal"se..jenou větou: máte na výběr vy sama s kým Vám bude lépe,o milenku určitě nestojí jen vážnej vztah..tot má mužská rada ...
Nochilo. Pár věcí. K začátku píšete, že máte ještě přítele. Mě to pak sedí na opatrné chování kolegy. Přijde mi, že má spíš on pocit, aby nebyl využit a odkopnut, je opatrný a nedivím se mu. Chce Vám uvěřit, ale je tam hodně ale. Máte přítele, spíte s ním, co když jednou on bude v roli paroháče? Ještě mu nahráváte erotickými smskami, jak znám např. svého muže, tak tomu by to vadilo, nevěděl by, co si má myslet. Na druhou stranu, opatrný muž je většinou spolehlivý muž. Má zkušenost. Nu a drobnost, je Panna a my Panenky takové jsme. Miluji Tě neříkáme jen tak, to je u nás jen za zásluhy. :DNeradi plýtváme elánem, city a nadějemi na něco, v čem si nejsme 100% jisté.
Závěr? Hledejte chybu v sobě. Takhle to vidím já.
Plný souhlas s tregedo a ještě zdánlivá drobnost: pokud je váš vytoužený už teď uzavřený, málo komunikativní, neočekávejte, že se v budoucnu nějak změní a už vůbec se ho nesnažte změnit vy, to půjde celý vztah do kytek ještě než začne. Buď ho vezmete takového jaký je, nebo se na to zrovna vykašlete, ušetříte trápení sobě i jemu.
neozvat se mi vůbec,. být 29-tetým sympťákem, tak se na ni vykašlu...dívek a žen ja jako máku, jen si dobře vybrat...to si může dovolit doporučovat jen pak doktor Uzel a další psychosexuologové ve svých brožurkách...něčím se živit musí...myslím že 29-letý chlap tyto psycho.hry prokoukne
jednak jsi ještě nezralá a trochu zmatená, a možná i tochu hloupá...nenapsal jsem schválně slovo blbá...myslím že tě má jen na sex, k čemu jinému by ět měl? Ty máš také jiného, a zda s nim souložíš nebo ne, to víš jen ty sama...je to hezké mít současně nekolik chlapů, ale pak se nediv, když ti chlapi budou mít také současně několik dalších naivek...ale to je v naprostém pořádku, kdybys to s ním myslele smrtelně vážně ubažovala ve třoadvaceti o sobáši a dítěti, zbyvila by jsi se těch dalších, a ředkla to svému vyvolenému, že je jen ON? JEDINÝ JEDEN.
Pak by top bylo vyrovnané, ON jen Tebe , a Ty jen JEHO. Pamatuj, to co je nevyrovnané, to nebude nikdy dlouhodobě dobře fungovat...A když fungovat bude, tak jen dočasně...Tak začni od sebe...Pak si s ním dej schůzku, vášnivě ho polib, podívej s emu do očíá a vše mu otevřeně řekni, jak to cítíš atd...bude to upřímné a uvidíš jak roztaje...jako zmrzlina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.