Nejste přihlášen/a.
Nevěřím.
Od poslední kauzy s prodejem bez ověření věku, mají všechny automaty na tabákové i elektronické sken na OP.
A pokud náhodou, ale opravdu jen náhodou, tento automat nemá, stačí zavolat Na Čojku..
Vím o automatech na el. cigarety, do kterých se občanka nedává. Jsou ve firmě, kde pracuji, v jídelně, na svačinárně. Veřejnost tam nemá přístup a zaměstnanci jsou starší 18 let.
@stofi né vyhružku, ale přímo nahlásit na ČOI. (teda pokud na to máte)
Protože tito taky prodejci, kazí dobré jméno obchodům s E-Cigaretama a produktů k vapování.
Vapování zdar a klasickým pyro cigaretám zmar.
Nechcete to video nahrát na youtube a hodit odkaz sem.?
Jakékoliv automaty na cigarety a alkohol jsou na občanku nebo podobné ověření. Ale jsetli stačí projet občanku, tak klidně ty děti mohou mít kopii nějaké dospělácké (že je to trestný čin zneužití atd. nemusí desetileté dítě tak trápit, dospělý by za to šel sedět možná natvrdo).
Co jsem si jen tak zkoušel někdy takový automat proklikávat, když jsem na někoho čekal u východu, tak občanku (nebo nějaké přihlášení k účtu) to chtělo jako jednu z prvních věcí (zřejmě i na dobití kreditu telefonu a podobné služby, které snad nejsou věkově omezené), nezkoušel jsem, co se stane po jejím přiložení, ale bez ní to nedělalo nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.