Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ktorý film ste videli najviackrát?

Od: aaaa25 odpovědí: 37 změna:

Len taká otázka na odľahčenie.

U mňa sú to tieto filmy

Sám doma:neviem spočítať-veľmi veľa krát

Mrázik:tak isto neviem spočítať

Unavení slnkom:asi 50krát

Blbý a blbší-asi 10 krát

Rambo-asi 5 krát

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohu vidět vícekrát první díly Piráty z Karibiku a Sám doma.

aaaa25
hodnocení

Ano, Piráti sú skvelí, hlavne tí prví, ako píšete

hodnocení

2x

Asi nejoblíbenější můj film je Doktor od Jezera hrochů. Viděla jsem ho mnohokrát. Zajímavý a komický děj, prima herecké obsazení. Jen škoda, že tolik sympatický pan doktor Čenda Dobešek už mezi námi není. Jaga.

aaaa25
hodnocení

Nevidel som, musím napraviť

hodnocení

2x

Vetřelec. To je můj kulťáček. Poprvé jsem to viděla někdy v 1981 v kině, a od té doby, kdykoli u nás ve městě hráli Vetřelce, manžel se s povzdechem začal vypravovat do kina *smich*

A taky Zelená míle. Jsem vděčná za dobrodiní Netflixu a Home - Max a Disney, že mi umožnily se nakrmit takovým úžasným filmem.

A ještě Vykoupení z věznice Shawshank.

aaaa25
hodnocení

Tak Shawshank som videl iba raz, Zelenú Míľu asi 3krát? Už neviem. A Votrelca asi 2krát.

hodnocení

2x
Šestý smysl
aaaa25
hodnocení

Ten som videl raz, veľmi silný film

hodnocení

1x

Nevím nepočítám,ale vzhledem ke věku třeba "Christofórm Rozruch" - U pokladny stál ; "Zdrdoduch"- Ducháček to zařídí ; Dívka v modrém nebo Eva tropí hlouposti, ... Z novějších českých Jáchyme hod ho stroje, Marečku, podejte mi pero a ze současných -Probudím se včera,.

Z cizích pak válečné - Kam orli nelétají nebo Oddíl 10z Navarone, nebo akčnáky z J.Chanem něco málo , a scifi -Návrat do budoucnosti, fantazy Jumanji 2 a 3 ...

aaaa25
hodnocení

No téda, ani jeden som nevidel. Musím si pozrieť.

hodnocení

1x

Tři přání 1958

Švihák ajťák 2009

Vratné lahve

Vrať se do hrobu!

Co je vám doktore?

atd atd

aaaa25
hodnocení

nič z toho som nevidel, pozriem si

hodnocení

1x

No, já jsem dělal nějakých 25let promítače, přičemž jsem začínal v dobách konce socíku. Včetně vojenské služby v tomtéž období. Takže filmů jsem shlédl nesčetně, včetně ,,populární ´´ sovětské tvorby. Ale právě zmíněný Mrazík z toho trochu vybočuje, protože ten mě stále baví, byť prvně jsem jej viděl někdy v sedmdesátkách jako dítko školou povinně. Tehdejší školní představení v kině totiž spočívaly v periodickém střídání Mrazíka a Honza málem králem. Vyjímečně se vyskytl i Dařbuján a Pandrhola. Takže abych spočítal, který film jsem kolikrát viděl je nad mé síly, ale baví mě české filmy, komedie, ale i ty sci-fi atd.

aaaa25
hodnocení

Tak ja ako dieťa európskej únie som priamo filmy zo ,,socíku,, nezažil , aj ked sovietske filmy mám úprimne veľmi rád. On práve ten Mrázik nie je v Rusku nejaká významná rozprávka, je dosť zabudnutá, ja by som ju skôr nazval československou klasikou. A Honza málem králem je moje detstvo, to som videl taktiež veľmi veľa krát.

hodnocení

1x

Kdysi - Jestli se rozlobíme budeme zlí, samozřejmě klasický Vinnetou 1 - 3. díl, Forest Gump s Hanksem, vánoční pohádky - klasika Popelka, Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou, Drž hubu _ Depardieu- Reno /dokonce před asi 2 lety ve Fr jsem odbočil z dálnice do Montargies, ale bystrou jsme nenašli/

kdosi
hodnocení

0x

Ghost in the Shell 1995

csfd.cz/...

aaaa25
hodnocení

Nevidel som, napravím

smode2
hodnocení

0x

Nepočítal jsem, však v první trojce by se patrně umístili Bohumil Stejskal, Přednosta z Mokré nad Soupravou nebo Dalibor Vrána.

hodnocení

0x

Dobrodruzi

liska5
hodnocení

0x

Copak je to za vojáka? Opakovaně nám ho promítali na nějakém soustředění. Pak jsem si ho i sama pustila kvůli tý muzice a Rodenovi. Načež následovala několikrát náhoda, že šel v telce, když zrovna jinde nic nebylo. Kdo nezažil dobu povinné vojny, asi nepochopí.

V mládí filmy, kde byl Vinnetou. Nebo Vlasta Burian. Později ty s Tomášem Holým a filmové pohádky, kde byl Werich nebo Libuška Šafránková.

aaaa25
hodnocení

ááááno, Vinnetou bol veľmi zaujímavý snímok, hlavne jednotka a dvojka. Copak je to za vojáka som nikdy nevidel, musím napraviť.

jiofa
hodnocení

0x

Pro mne u nás bezkonkurenční "Světáci".

aaaa25
hodnocení

Nevidel som, pozriem si

g68®
hodnocení

0x

Tuhle otázku jsem si nilkdy sám nikdy nepoložil, vynechám tedy cíleně vybrané filmy z vlastněných BR/DVD, stejně by ty počty nebyly nijak veliké. Kdykoliv ale v TV narazím na film Tři Muži na zabití (A. Delon), vždy dostane přednost. Spolu s kinem suverénně u mě vede.

aaaa25
hodnocení

Film nepoznám, dakujem za tip, pozriem si

jasonspezza
hodnocení

0x
Bony a klid (ČSSR 1988)
aaaa25
hodnocení

Dakujem za tip, pozriem si

hodnocení

0x
Alien 2
Terminator 2
Predator
Shawshank redemption
Kurvahoši
aaaa25
hodnocení

Všetky tieto filmy som videl, najviackrát asi toho predátora a Kurvahošigutentág

hodnocení

0x

Muž v ohni (Man on Fire)

aaaa25
hodnocení

Díky za tip, pozriem si

watcher
hodnocení

0x

Nelze spočítat, ale možná nadčasový Mrazík.
V dětství vše od dua Spencer-Hill (dle mé matky "dva blbci" :).
Žánrově - komedie (Burian, Funes, Villaggio/Fantozzi, Bean, Belmondo), akce, mysteriozní, spirituální.

Jestli sháníte neznámé dobré filmy, jděte po žebříčcích popularity odshora. Vše nad 75% neurazí, ale zabere zbytek života.

Filmům u mě ale zdatně konkurují vypravěči na YT jako MrBallen, Luke Lamana (Wartime Stories) apod. Nemají ale ke své škodě cizojazyčné titulky. MrBallen má jen nekvalitně namluvenou španělskou mutaci.

hodnocení

0x

Zvíře (s Belmondem) - na to koukáme pokaždé, když jde v TV. Podobně vtipná belmondovka je i Muž z Acapulca.

krtek6
hodnocení

0x

asi Sám Doma, S čerty nejsou žerty a obecně vánoční pohádky

hodnocení

0x
Pyšnou princeznu.

hodnocení

0x

Staré české pohádky. Srdeční záležitostí je Dům u jezera. A z komedií si občas ráda znovu pustím Drž hubu!

fram
hodnocení

0x

Terminál s Tomem Hanksem, komedie o americké byrokracii.

Drama / Komedie / Romantický

USA, 2004, 128 min

fdb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]