Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volani od o2 na pevnou

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Neustale mi volaji z O2 a ze by mi nabidli zlevneni za odhlaseni pevne linky.Sem se ptal jestli mi chteji zrusit pevnou a rikali ze takovy pozadavek tam nemaji.Takze zrusit by to nemeli?A proc porad otravuji s timto nesmyslem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

1x

grem, patrně Vám volá nějaký dealer od jiné společnosti a chce Vás přetáhnout od O2 k nim. Lživě se představuje jako O2. Běžná praxe dealerů. Zjistěte si jeho jméno a na tel. č. 800 130 027 si můžete ověřit jeho totožnost , zda pracuje pro O2. O tom ale pochybuji. Pokud k Vám přijde osobně, chtějte aby se prokázal průkazkou. Pokud je od O2, musí ji mít ( a měl by ji mít i když je od jiné společnosti). Nás také takhle navštívili dealeři, s tím, že se O2 ruší a ( :) ). Po mém požadavku aby mě ukázal průkaz společnosti utekl jako malý kluk... Nebo druhá a kratší varianta - až Vám zase někdo zavolá, nebo u Vás doma zazvoní - pošlete ho do háje *smich*.Karina

hop®
hodnocení

0x

Nějak jsem z dotazu nepochopil, co Vám chtějí zlevnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]